Νέα προϊόντα για πρόσωπο και χείλη από την Guerlain


Νέα προϊόντα για πρόσωπο και χείλη από την Guerlain

Ενισχύεται η σειρά Abeille Royale

HONEY NECTAR LOTION FIRMNESS, SMOOTHING

Η σειρά Abeille Royale έχει σχεδιαστεί για όλες τις γυναίκες που ανησυχούν για τις ρυτίδες, την απώλεια σφριγηλότητας και την χαλάρωση. Όλες οι λοσιόν Guerlain είναι δραστικά προϊόντα περιποίησης προσώπου. Προερχόμενη  από την εξαιρετική διορθωτική δύναμη των προϊόντων της μέλισσας, αυτή η λοσιόν προετοιμάζει το δέρμα να βελτιστοποιήσει την αντιρυτιδική-διορθωτική και συσφικτική δράση του Abeille Royale skincare.

Το δέρμα καταπραΰνεται άμεσα, λειαίνεται και ενυδατώνεται. Το δέρμα ενισχύεται εκ των έσω: το δέρμα είναι πιο σφριγηλό, λείο, λαμπερό και νεανικό.

HONEY SMILE LIFT LIP & CONTOUR SCULPTING TREATMENT

Η πρώτη θεραπεία που σμιλεύει και προσφέρει μια σφαιρική δράση στα χείλη, στο περίγραμμα και στις ρυτίδες του γέλιου.  Συνδυάζει τρεις καινοτομίες: 

  • Μια φόρμουλα που συγκεντρώνει τη διορθωτική δράση των προϊόντων της μέλισσας.
  • Ένα μοναδικό και έξυπνο εφαρμοστή, για αυτή τη περιοχή, που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του δαχτύλου. 
  • Mια τεχνική μασάζ που επινοήθηκε από τους ειδικούς των ινστιτούτων Guerlain.

Το σχήμα των χειλιών καθορίζεται, τα χείλη φαίνονται πιο σαρκώδη και οι γραμμές λειαίνονται. Η περιοχή των χειλιών σμιλεύεται και τεντώνεται.

Tags GUERLAIN ABEILLE ROYALE, GUERLAIN ABEILLE ROYALE HONEY NECTAR LOTION FIRMNESS, SMOOTHING, GUERLAIN ABEILLE ROYALE HONEY SMILE LIFT LIP & CONTOUR SCULPTING TREATMENT, face, lip, beauty, προσωπο, χείλη, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1282 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3487 s // Total time: 2.4768 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X