Η ιστορία της Intimissimi σε ένα λεύκωμα


Η ιστορία της Intimissimi σε ένα λεύκωμα

Με τη βοήθεια της καυτής Ιρίνα Σάικ και της Σλόμιτ Μάλκα και μέσα από την έκδοση The Perfect Bra Book, το label μάς συστήνει 20 iconic bras, όσα και τα χρόνια από την ίδρυσή του.  

H Intimissimi μετρά ήδη μια διαδρομή 20 χρόνων, από το 1996 όταν έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας μέχρι και σήμερα, έχοντας πλέον καταφέρει να εδραιώσει μια διεθνή παρουσία. Γι' αυτό και φέτος μάς αφηγείται την ιστορία της μέσα από ένα πολυτελές black & white λεύκωμα. Πρωταγωνιστούν δύο από τις πιο σέξυ μούσες του ιταλικού label, η Ιρίνα Σάικ και η Σλόμιτ Μάλκα, οι οποίες ποζάρουν στο φακό του φωτογράφου Σάντε ντ' Οράζιο φορώντας 20 εμβληματικά σουτιέν.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα αισθησιακό ταξίδι, όπου η επιλογή του κάθε σουτιέν εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την έννοια της θηλυκότητας. Βέβαια, δεν πρόκειται απλώς για ένα λεύκωμα. Περιλαμβάνει και συμβουλές ώστε κάθε γυναίκα να επιλέξει το κατάλληλο σχέδιο για το μπούστο της (push-up, στράπλες, balconette ή τριγωνάκι), αλλά και οδηγίες για τη σωστή φροντίδα των εσωρούχων. Θα βρείτε το The Perfect Bra Book στα καταστήματα.
 

Tags Intimissimi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0182 s // Total time: 0.0186 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X