Συλλήψεις για τους τραμπουκισμούς κουκουλοφόρων οπαδών


Συλλήψεις για τους τραμπουκισμούς κουκουλοφόρων οπαδών

Συμπλοκές και επεισόδια αμαύρωσαν την ημέρα του τελικού Κυπέλλου, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του. Αργά το απόγευμα εξάλλου, συνελήφθη 30χρονη οπαδός, η οποία φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια. Εναντίον της διερευνώνται καταγγελίες για οχλαγωγία και δημόσια εξύβριση.

Όλα είχαν αρχίσει στο fan club της Ομόνοιας στην περιοχή της Παλλουριώτισσας, όπου δεκάδες οπαδοί βρέθηκαν εκεί προκειμένου να μεταβούν ομαδικά στο Τσίρειο στάδιο, όπου θα διεξαγόταν ο τελικός.

Μερικοί από τους κουκουλοφόρους που βρίσκονταν εκεί, νωρίς το μεσημέρι, είχαν ανάψει φωτιά με ελαστικά, για την οποία κλήθηκε η Πυροσβεστική προς κατάσβεσή της. Τα αίματα άναψαν, όταν έφθασαν στον χώρο περιπολικά της Αστυνομίας και μέλη της ΜΜΑΔ.

Δεκάδες οπαδοί, αρκετοί εκ των οποίων έφεραν κουκούλα, άρχισαν συμπλοκές κλείνοντας παρακείμενους δρόμους.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν πέντε μέλη της Αστυνομίας τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τους δόθηκε εξιτήριο.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε αστυνομικό όχημα ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε άγνωστο αριθμό αυτοκινήτων που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή καθώς και σε παράθυρα παρακείμενης πολυκατοικίας.

Επίθεση από κουκουλοφόρο σε κινηματογραφιστή του ΣΙΓΜΑ

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών κι' ενώ μέλη της ΜΜΑΔ βρίσκονταν στον χώρο προσπαθώντας να κατευνάσουν τα πνεύματα, κινηματογραφιστής του ΣΙΓΜΑ δέχθηκε επίθεση. Κατευθυνόμενος προς το σημείο των συμπλοκών και περνώντας μπροστά από το κτήριο της ΠΕΟ επί της οδού Αρχέρμου, κουκουλοφόρος του επιτέθηκε πισώπλατα τραβώντας του μετά μανίας την κάμερα.

Τρία άτομα αντιλαμβανόμενα το επεισόδιο, έσπευσαν άμεσα προς το μέρος του κουκουλοφόρου, ο οποίος στο μεταξύ γρονθοκόπησε στο μέτωπο τον κινηματογραφιστή, επιχειρώντας διά της βίας να του αρπάξει την κάμερα, στην οποία και προκάλεσε ζημιά.

Ένας εκ των τριών, αφότου έβγαλε την κουκούλα από το πρόσωπο, προέτρεψε τον κινηματογραφιστή να απομακρυνθεί από το μέρος, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Τι κάνεις δαμέ, εν θωρείς παντού εν πράσινα;»

Το κατακριτέο επεισόδιο, έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, οι οποίοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την επίθεση.

Έντρομοι υπάλληλοι και περίοικοι

Στην περιοχή, όπως προαναφέραμε βρίσκεται το οίκημα της ΠΕΟ, το οποίο για λόγους ασφαλείας είχε κλείσει τη μπροστινή είσοδο. Με εντολές προϊσταμένων, οι υπάλληλοι εισέρχονταν στο κτήριο από την πλαϊνή πόρτα.

Κληθείσα από το SigmaLive, υπάλληλος της συντεχνίας να απαντήσει κατά πόσο είχαν ενημερώσει αυτοί την Αστυνομία για τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά από το κτήριο, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ποιος κάλεσε την Αστυνομία, μια και αυτοί δεν έπραξαν κάτι παρόμοιο.

Εντωμεταξύ, αρκετοί διερχόμενοι πολίτες αλλά και ιδιοκτήτες καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή βρίσκονταν στον δρόμο μη μπορώντας να αντιληφθούν τι ακριβώς συνέβαινε.

 

Tags Ομόνοια, απόλλωνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6171 s (233 Queries.) // Parse time: 1.4358 s // Total time: 4.0529 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X