Πως να βγάλετε αψεγάδιαστες φωτογραφίες αν έχετε juicy καμπύλες


Πως να βγάλετε αψεγάδιαστες φωτογραφίες αν έχετε juicy καμπύλες

Μάθε όλα τα μυστικά!

Ο σωστός ο τρόπος

Σε περίπτωση που ανήκετε και εσείς στη κατηγορία curvy θα γνωρίζετε σίγουρα ότι το να βγάλεις μια επιτυχημένη φωτογραφία δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να υπάρχει η διάθεση, ο φωτισμός η σωστή γωνία λήψης. Βέβαια υπάρχουν και αυτά τα μικρά κολπάκια που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε καλύτερες φωτογραφίες και αυτόματα θα σας χαρίσουν την αυτοπεποίθηση για να ποζάρετε συχνότερα. Γιατί όλοι το γνωρίζουμε, όταν πρόκειται για εμάς τους ίδιους είμαστε περισσότεροι απαιτητικοί και αυστηροί, τόσο με τον αυτό μας όσο και για το αποτέλεσμα.

Όχι στις ντροπές

Αν η φωτογραφία δεν σας αρέσει δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε. Πλέον με τη ψηφιακή τεχνολογία η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Όλα με ένα κλικ. Αν λοιπόν κάτι δεν σας άρεσε μη ντρέπεστε και ζητήσετε ευγενικά για μια ακόμη λήψη. Άλλωστε για να είστε ο εαυτός σας και να βγείτε φυσικά θα ήταν καλύτερο να σας τραβήξει ένας φίλος ή κάποιον με τον οποίο ξέρετε ότι υπάρχει η άνεση και η ανάλογη υπομονή.

Σπάστε τη μέση

Σε περίπτωση που θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη στη περιοχή της κοιλιάς σπάστε τη μέση σας δημιουργώντας γωνία 45 μοιρών. Ο γοφός σας θα έρθει μπροστά ενώ το ένα πόδι θα μείνει όρθιο και το άλλο ελαφριά λυγισμένο. Για περισσότερη τσαχπινιά και παιχνιδιάρικο ύφος τοποθετήστε το χέρι σας στη μέση ή το γοφό.

Όχι στις λήψεις από χαμηλά

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από χαμηλά δεν κολακεύουν κανένα σωματότυπο. Θα σας κάνουν να φαίνεστε σαν να έχετε παραπανίσια κιλά ακόμη και αν δεν έχετε. Παρακαλέστε αυτόν που θα σας τραβήξει να έχει την κάμερα ευθεία ή ελαφρώς πιο ψηλά.

Σταυρώστε τα πόδια

Καθίστε σαν μικρές κυρίες. Ναι καλά διαβάσατε. Όταν καθόμαστε σταυροπόδι (με το ένα πόδι να είναι λίγο πιο μπροστά από το άλλο) δημιουργείται μια φιγούρα πιο μακριά που αυτόματα αδυνατίζει και κάνει τη μέση σας πιο λεπτή στο μάτι.

Mπροστά οι ώμοι

Είτε κάθεστε, είτε είστε όρθιες φροντίστε το σώμα σας να σχηματίζει ελαφριά γωνία με τον ένα ώμο πιο μπροστά. Στη συνέχεια κατεβάστε τον ώμο λίγα εκατοστά προς το έδαφος. Έτσι θα αποφύγετε το διπλό σαγόνι και θα κάνετε το σώμα σας να φαίνεται καλοστημένο, λεπτότερο και ψηλότερο.

 

Tags TIPS, φωτογραφιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9713 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5602 s // Total time: 2.5315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X