Αυτοί είναι οι Κύπριοι φιναλίστ στο X-Factor!


Αυτοί είναι οι Κύπριοι φιναλίστ στο X-Factor!

Πρεμιέρα απόψε στο ΣΙΓΜΑ

Απόψε το βράδυ, στις 21:00 έρχεται το πρώτο live του “X-Factor”, το οποίο προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, με παρουσιαστή τον κορυφαίο σταρ, Σάκη Ρουβά.

Οι τέσσερις κριτές του X-Factor, Θοδωρής Μαραντίνης, Τάμτα, Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Θεοφάνους έχουν συμπεριλάβει στις ομάδες τους Κύπριους διαγωνιζόμενους. Ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:

Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους:

Αντρέας Λέοντας

Ο Αντρέας είναι 20 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και εργάζεται ως τραγουδιστής. Έκανε μαθήματα κιθάρας από 11 χρονών. Ξεκίνησε να τραγουδάει από πολύ μικρός χωρίς ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής. Αγαπημένο του χόμπι είναι το ποδόσφαιρο, ενώ απολαμβάνει να πηγαίνει για καφέ με τους κολλητούς του. Η μεγάλη του αδυναμία είναι ο μικρότερος κατά 18 χρόνια αδερφός του.

Ομάδα Τάμτας:

Χριστίνα Ζαντή

Η Χριστίνα Ζαντή είναι 22 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Δουλεύει ως τραγουδίστρια από 14 ετών. Τα χόμπι της είναι ο χορός και το θέατρο και η μεγάλη της αγάπη τα ταξίδια. Παίζει από μικρή πιάνο, της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τους φίλους της και η μεγάλη της αδυναμία είναι οι σοκολάτες!

Ομάδα Πέγκυς Ζήνα:

Νωαίνα

Η Νωαίνα είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Κύπρο και είναι σκηνοθέτης, σκηνογράφος και μουσικός. Έχει κάνει μουσικές και θεατρικές σπουδές, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα έχει ζήσει στο Λονδίνο όπου έχει εργαστεί ως τραγουδίστρια. Έχει κερδίσει βραβεία τραγουδιού, σύνθεσης και σκηνοθεσίας. Αν μπορούσε να περιγράψει με τρεις λέξεις τον χαρακτήρα της αυτές θα ήταν αλλοπρόσαλλο, επικίνδυνο αλλά και πολύχρωμο.

Ομάδα Θοδωρή Μαραντίνη:

Παναγιώτης Γρηγορίου – Συγκρότημα “Αυτοί & Αυτή”

Ο Κύπριος Παναγιώτης Γρηγορίου είναι 24 ετών και ασχολείται με την μουσική και την υποκριτική. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως το "Μπρούσκο" και τα "Λόγια του αέρα" ενώ έχει κάνει εμφανίσεις και σαν Stand-up comedian. Έχει πάθος και αγάπη για το αντίθετο φύλο με πρώτη και καλύτερη στην καρδιά του τη μικρή κορούλα του. Του αρέσει να αυτοσαρκάζεται και να κάνει τους άλλους να γελάνε, γεγονός που τον έκανε να ταιριάξει απόλυτα με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ.

Tags X-Factor, ΣΙΓΜΑ, σακης ρουβας, ανδρεας λεοντας, ΝΩΑΙΝΑ, χριστινα ζαντη, παναγιωτης γρηγοριου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3384 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2622 s // Total time: 2.6006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X