BIOTEC Skin Energising: Η νέα αντιγηραντική σειρά της Elemis


BIOTEC Skin Energising: Η νέα αντιγηραντική σειρά της Elemis

Για επιδερμίδα πάντα λαμπερή

DAY CREAM

Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην αύξηση της ενέργειας των κυττάρων, αυτή η κρέμα ημέρας εκμεταλλεύεται το σύμπλεγμα BIO-ENERGY από ένθυλακωμένα ψευδάργυρο και χαλκό. Το τρίο των οξέων, αναμειγνύονται με ένα ισχυρό φυτο-βιοδραστικό, για να στηρικτεί και να διατηρηθεί η βέλτιστη λειτουργία του δέρματος και η ζωτικότητα του.

Εμπλουτισμένο με ηλεκτρολύτες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια νερού plantain για την ενυδάτωση, και τη θρέψη. Εμφανώς βελτιώνει την εμφάνιση του τόνου του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα ομαλή, νεανική και εξαιρετικά αναζωογονημένη.

Οδηγίες
Εφαρμόστε κάθε πρωί σε καθαρό δέρμα. Μασάρετε 2 αντλίες  στο δέρμα για να το ενεργοποιήσετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

NIGHT CREAM

Αυτή η κρέμα ενεργοποίησης της νύχτας τροφοδοτείται από το σύμπλεγμα BIO-ENERGY ™  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας -εν αναμονή * ,από ενθυλακωμένα ψευδάργυρο και χαλκό. Το τρίο των οξέων, αναμειγμένο με ισχυρά φυτο-βιοδραστικά, στηρίζει και να διατηρεί τη δυναμική της κυτταρικής ενέργειας.

Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία και ασβέστιο PCA για να βοηθήσει στο να ωθήσει τις νυκτερινές ώρες στη θρέψη και τη ζωτικότητα του δέρματος. Η δια-επιδερμική απώλεια νερού είναι περιορισμένη, η λειτουργία φραγμού του δέρματος ενισχύεται και η επιδερμίδα φαίνεται λεία, ενεργοποιημένη και αναζωογονημένη μετά το ξύπνημα.

Οδηγίες
Εφαρμόστε κάθε βράδυ σε καθαρό δέρμα. Μασάρετε 2 αντλίες  στο δέρμα για να το ενεργοποιήσετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

CLEANSER                                                                        

Αυτό το ενεργοποιητικό καθαριστικό ξεκινά δραστικά το σύστημα BIOTEC, για την προετοιμασία του δέρματος για την βέλτιστη απόδοση, δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον για να ενεργοποιήσετε το δέρμα με τις BIOTEC ενεργοποιητικές ενυδατικές κρέμες που ακολουθούν.
Ενισχυμένο με ένα τρίο  οξέων σε ένα αναζωογονητικό ηλεκτρολυτικό διάλυμα, η βαθιά καθαριστική δράση του βοηθά στη μείωση των ελαίων στην επιφάνεια ως επίσης και τις ακαθαρσίες, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος. Αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια, ενεργοποιημένη και αναζωογονημένη.

Οδηγίες
Εφαρμόστε 2-3 αντλίες στην παλάμη του χεριού και αναμίξτε με νερό για τον καθαρισμό του προσώπου. Ξεπλύνετε. Ακολουθήστε με BIOTEC κρέμα ημέρας ή νύχτας.


 

Tags Elemis BIOTEC Skin Energising, elemis, beauty, face, Anti-Aging, αντιγηρανση, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7902 s (229 Queries.) // Parse time: 2.8247 s // Total time: 5.6148 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X