Τα 5 μυστικά για να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες!


Τα 5 μυστικά για να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες!

Διαβάστε αναλυτικά

Η ιστορία είναι γνωστή στις περισσότερες από εμάς: Κάνεις αγώνα να χάσεις τα περιττά κιλά και μετά από έναν μήνα τα ξαναβλέπεις μπροστά σου, στο νούμερο που δείχνει η ζυγαριά. Τι κάνεις λάθος;

Τόσος κόπος, δεν είναι κρίμα να πάει χαμένος; Και δεν είναι μόνο ηθικό το ζήτημα ή...αδικίας. Πρέπει να ξέρεις ότι το μεγάλο στοίχημα δεν είναι να καταφέρεις να χάσεις τα περιττά κιλά. Το στοίχημα είναι πώς δεν θα τα ξαναπάρεις πίσω. Η συντήρηση των κιλών είναι μια περίοδος που συνήθως οι γυναίκες παραβλέπουν. Κι όμως είναι η σημαντικότερη.

Ποια είναι τα 5 μυστικά για να καταφέρεις να διατηρήσεις το βάρος σου; Αξίζει να τα μάθεις και σίγουρα αξίζει περισσότερο να τα εφαρμόσεις:

1. Μην περιορίζεις πια τις θερμίδες που παίρνεις. Εάν έπαιρνες ελάχιστες κατά τη διάρκεια της δίαιτας και το συνεχίσεις για αρκετό καιρό, είναι σίγουρο ότι θα χάσεις κιλά, αλλά και επίσης σίγουρο ότι θα έχεις προβλήματα στο ανοσοποιητικό και στο θυροειδή σου. Σταδιακά, τρώγε σωστά και πλήρη γεύματα αλλιώς ο οργανισμός σου θα σε εκδικηθεί για την... κακομεταχείριση.

2. Βάζε μικρούς στόχους. Αντί να αποφασίσεις να χάσεις 20 κιλά σε μια χρονική περίοδο, σπάστα σε δύο κομμάτια. Χάσε πρώτα τα 10, σταμάτησε για λίγο κάνοντας συντήρηση και μετά συνέχισε και τα υπόλοιπα. Μην έχεις τεράστιες απαιτήσεις από τον εαυτό σου γιατί μπορεί εύκολα να απογοητευτείς και να πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό.

3. Μην ποντάρεις σε ακριβά προϊόντα, όπως έτοιμα γεύματα δίαιτας ή συμπληρώματα πρωτεϊνης. Σε λίγο καιρό, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το κόστος και ίσως χρειαστεί να το περιορίσεις. Πόνταρε σε απλές, οικονομικές τροφές που είναι όμως θρεπτικές και προσπάθησε να μαγειρεύεις μόνη τα γεύματά σου.

4. Να κοιμάσαι καλά. Απόλαυσε έναν ήρεμο ύπνο για 7-8 ώρες κάθε βράδυ αλλιώς θα νιώθεις κουρασμένη. Και η κόπωση φέρνει ακατάσχετη πείνα, κυρίως για ανθυγιεινά τρόφιμα.

5. Συνέχισε τη γυμναστική. Εάν την είχες ξεκινήσει παράλληλα με τη δίαιτα, μην επαναπαύεσαι τώρα. Κάνε την άσκηση μέρος της ζωής σου, μια καλή συνήθεια που όχι μόνο σε βοηθάει να χάνεις κιλά και πόντους αλλά που σου προσθέτει και υγεία και χρόνια ζωής.

Πηγή: faysbook.gr

Tags κιλά, Διατροφή, μυστικά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8805 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3097 s // Total time: 2.1902 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X