Ο πρώτος υπέρηχος του μωρού τους και το συγκινητικό μήνυμα στο instagram!


Ο πρώτος υπέρηχος του μωρού τους και το συγκινητικό μήνυμα στο instagram!

Τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας...

"Για πολύ καιρό ένιωθα ότι ο γιος μου, θα είναι ένα μοναχοπαίδι. Ότι ήταν η μεγαλύτερη ευλογία μου και πως θα ζούσαμε μαζί για πάντα ευτυχισμένο. Μόνο οι δυο μας. Δεν έψαχνα για την αγάπη πια, γιατί πίστευα πως είχα όλα όσα χρειαζόμουν. Όσα χρειαζόμασταν! Αλλά δες το Θεό! Βρίσκομαι αρραβωνιασμένη και πρόκειται να παντρευτώ έναν από τους πιο υπέροχους άνδρες, που ξέρω πως αγαπά το παιδί μου και εμένα δίχως όρους και που στη ζωή μας θα έρθει ακόμη μία μεγάλη χαρά!", είπε η 28χρονη μανούλα στο μήνυμά της.

Η για δεύτερη φορά μαμά, μοιράστηκε αυτό το μήνυμα μαζί με τον πιο πρόσφατο υπέρηχο του μωρού της, το βράδυ της Δευτέρας, (23/5) και σχολίασε το πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθει που έχει κοντά της έναν υπέροχο άνδρα!

Νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όλα όσα της έχει χαρίσει μέχρι σήμερα ο Θεός, η Blac Chyna συμπλήρωσε, "Απλά θέλω να σας πω, ΠΟΤΕ, να μην τα παρατάτε και ΠΑΝΤΑ να έχετε πίστη, γιατί τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα!".

Η Chyna και ο Rob Kardashian, ανακοίνωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης, μέσα από το Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα και ένα μήνα μετά τα νέα του αρραβώνα τους!

Πηγή: mothersblog.gr

Tags BLAC CHYNA, rob kardashian, showbiz κύπρος, gossip, hollywood, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0152 s (230 Queries.) // Parse time: 1.8262 s // Total time: 4.8414 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X