Επιλέξτε το σωστό μαγιό ανάλογα με την ηλικία σας


Επιλέξτε το σωστό μαγιό ανάλογα με την ηλικία σας

Για κομψές και στιλάτες εμφανίσεις.

Το μαγιό είναι ένα κομμάτι που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι και γι’ αυτό κάθε χρόνο όλες ψάχνετε το ιδανικό. Σίγουρα όμως προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τόσο το σχήμα του σώματός σας, όσο και την ηλικία σας, όπως άλλωστε πρέπει να κάνετε και σε κάθε επιλογή σας. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν έχετε ιδανικές αναλογίες και η σκληρή γυμναστική σας έχει χαρίσει ένα τέλειο σώμα, όλα όσα φοράτε θα πρέπει να συμβαδίζουν και με τη δεκαετία που διανύετε.

Όταν είστε κοντά στα 20 μπορείτε να φορέσετε τα πάντα. Τα λίγο πιο αποκαλυπτικά μαγιό επιτρέπονται, με μέτρο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι classy και φυσικά θα πρέπει να λάβετε υπόψιν και όλες τις γραμμές που ταιριάζουν καλύτερα με τον σωματότυπό σας έτσι ώστε να επιτύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Επιπλέον μπορείτε κάλλιστα να τολμήσετε έντονα χρώματα και prints αλλά και τα πολύ καυτά σορτς αντί για οποιοδήποτε άλλο cover up.

Μεγαλώνοντας, στα 30, μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε μαγιό που είναι λίγο πιο σέξι, αλλά με φειδώ, καθώς ακόμα και αν έχετε τέλειο σώμα, δεν είστε πλέον το ανέμελο κοριτσάκι που ήσασταν κάποτε. Μην ξεχνάτε πως το πιο αποκαλυπτικό δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Αφήστε λοιπόν λίγα παραπάνω στη φαντασία.

Αφού αποκτήσετε παιδιά -πράγμα που μπορεί να συμβεί και πολύ πριν από τα 30- μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε μπικίνι, και οτιδήποτε άλλο σας κάνει να νιώθετε άνετα. Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να «καλύψετε» επιπλέον πόντους στην κοιλιά, μην ξεχνάτε ότι τα μαγιό με 1950s διάθεση συνεχίζουν να είναι έντονα στο προσκήνιο οπότε μπορείτε να τα φορέσετε και φέτος.

Περνώντας τα 40 δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε το μαγιό σαν εχθρό. Πολλές είναι οι γυναίκες που αρνούνται να εμφανιστούν στην παραλία γιατί το σώμα τους έχει χάσει τη σφριγηλότητα της νιότης αλλά αυτό είναι πραγματικά λάθος. Καμία γυναίκα δεν είναι πιο σέξι και ελκυστική από αυτή που έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει να το δείξει. Αυτός ο κανόνας βέβαια ισχύει και για τις γυναίκες πιο μικρών ηλικιών που νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους. Έτσι μεγαλώνοντας μπορείτε να επιλέξετε ένα ολόσωμο, shape up μαγιό, το οποίο δένει στον λαιμό και αφήνει την πλάτη σας ακάλυπτη. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει και ένα ολόσωμο μαγιό που έχει πολύ βαθύ ντεκολτέ. Τα χρώματα που πρέπει να προτιμήσετε μεγαλώνοντας είναι τα πιο ουδέτερα, όπως το μπεζ και το καφέ, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε οποιονδήποτε γραφικό συνδυασμό, όπως το βολάν με τα παστέλ ενώ ένα λαμπερό αξεσουάρ θα προσθέσει λάμψη στο σύνολό σας.

Θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως το νούμερο του μαγιό που θα επιλέξετε είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι προτιμότερο να φορέσετε ένα λίγο μεγαλύτερο, παρά ένα που είναι στενό. Τέλος σας υπενθυμίζουμε πως αν και επιμένουμε ότι μεγαλώνοντας πρέπει να αποφεύγετε τα αποκαλυπτικά μαγιό, μην περάσετε στο άλλο άκρο. Μία λάθος επιλογή μπορεί να κρύψει τα δυνατά σας σημεία και να σας προσθέσει χρόνια και όγκο.

Tags μαγιο, ηλικια, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2038 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5371 s // Total time: 2.7409 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X