Ο βοηθός του Depp περνά στην αντεπίθεση: Ψεύτικα και ύποπτα τα sms της Amber Heard!


Ο βοηθός του Depp περνά στην αντεπίθεση: Ψεύτικα και ύποπτα τα sms της Amber Heard!

Δηλώνει πως \"κατασκευάστηκαν\" ώστε να παγιδεύσουν τον 52χρονο σταρ για κακοποίηση

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard, καθώς η μια εξέλιξη διαδέχεται την άλλη, και οι ανατροπές… πάνε κι έρχονται.

Μετά τα χθεσινά sms που έκαναν το γύρο του κόσμου και εμφανίζουν έναν υποτιθέμενο διάλογο της Amber Heard με τον προσωπικό βοηθό του 52χρονου σταρ (όπου η ηθοποιός του εξομολογείται πως την έχει κακοποιήσει πολλές φορές ο Johnny Depp και εκείνος προσπαθεί να την μεταπείσει), ο Stephen Deuters πέρασε στην αντεπίθεση.

Μιλώντας στο TMZ, o βοηθός του Depp διέψευσε κατηγορηματικά τα εν λόγω μηνύματα, αμφισβητώντας την "γνησιότητα" τους.

Συγκεκριμένα, ο Deuters τόνισε πως όλους αυτούς τους 15 μήνες δεν υπήρξε κανένα περιστατικό κακοποίησης στο ζευγάρι, και κανείς από τους δυο δεν του ανέφερε το παραμικρό.

Παράλληλα, τόνισε πως τα sms είναι ύποπτα και κατασκευασμένα, καθώς δεν εμφανίζουν ημερομηνία, ενώ ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, θα καταθέσει ότι ποτέ δεν μίλησε με την Amber Heard για την βίαιη συμπεριφορά του Johnny Depp.

Να σημειώσουμε, πως τα πολλαπλά sms που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον Stephen Deuters να "απολογείται" στην Amber Heard για την βίαιη συμπεριφορά του Johnny Depp, "κυκλοφόρησαν" σχεδόν ταυτόχρονα με τις φωτογραφίες της Amber Heard στο περιοδικό "People", που την δείχνουν με μώλωπες και σκισμένα χείλη μετά από κακοποίηση που όπως υποστηρίζει δέχτηκε από τον 52χρονο σταρ.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως αυτή η υπόθεση έχει ακόμα πολύ ζουμί.

Tags Johnny Depp, amber heard, Stephen Deuters, hollywood, celebrities, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7046 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4954 s // Total time: 3.2000 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X