Η πεμπτουσία της γαλλικής φινέτσας από τον οίκο Dior στο Λονδίνο


Η πεμπτουσία της γαλλικής φινέτσας από τον οίκο Dior στο Λονδίνο

Ένα pop-up bar με την Lady Dior, ένα prive τρένο με προορισμό το Παλάτι Blenheim και μία κολεξιόν πιστή στους κώδικες του Dior.  

Είναι η τρίτη φορά όπου ο Dior αποφάσισε να παρουσιάσει κολεξιόν στο ιστορικό Παλάτι Blenheim στο Oxfordshire της Αγγλίας που κάποτε ήταν η κατοικία του 12ου Δούκα του Marlborough. Η πρώτη ήταν το 1954 σχεδιασμένη από τον ίδιο τον Monsieur Dior ενώ η δεύτερη ήταν μόλις 4 χρόνια μετά, το 1958, σχεδιασμένη από τον 22χρονο διάδοχό του, Yves Saint Laurent.

Οι προσκλεκλημένοι του show γιόρτασαν καταλλήλως το προηγούμενο βράδυ στην pop-up pub ''Lady-Dior'' την νέα #DiorCruise κολεξιόν με πολύ μπύρα και καραόκε, ενώ την ημέρα του show όλο το fashion crowd επιβιβάστηκε στο old-fashioned τρένο Dior Express με προορισμό το Παλάτι Blenheim.

Με κενή ακόμα την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου έπειτα από την ξαφνική αποχώρηση του Raf Simons, το προσωρινό studio team υπό την καθοδήγηση των Lucie Meier και Serge Ruffieux παρέμεινε πιστό στους κώδικες Dior. Kλασικά μεσάτα 'Bar' jackets, μεταξωτές φούστες με μοτίβα, ραφιναρισμένα λευκά πουκάμισα, statement kick-flares παντελόνια, δουλουδένια tea-dresses σε διάφορες πλέξεις και το αγαπημένο tweed ύφασμα του Dior.
Με άλλα λόγια η ντουλάπα των ονείρων της σύγχρονης Αγγλίδας επιπλεγμένη με γαλλική φινέτσα και άψογο tailoring.

 

Tags dior


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3925 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2844 s // Total time: 2.6769 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X