Λίντσεϊ Λόχαν: Κάνει τα πάντα για να γλιτώσει τη φυλακή


Λίντσεϊ Λόχαν: Κάνει τα πάντα για να γλιτώσει τη φυλακή

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται ότι περνά τη χειρότερη φάση της ζωής της, αφού πρόκειται να περάσει από δίκη στις 25 Ιανουαρίου.

Η εκκεντρική Λόχαν, η οποία είχε κλέψει ένα πανάκριβο κολιέ από γνωστό κοσμηματοπωλείο το 2011, απέφυγε τότε τη φυλάκιση λόγω αναστολής της ποινής. Φέτος όμως η ίδια εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένη στη Σάντα Μόνικα. Λίγο καιρό αργότερα, παρενόχλησε έναν αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας, ενώ έδωσε ψευδείς πληροφορίες σε έναν άλλον. Με βάση όλες αυτές τις κατηγορίες το δικαστήριο του Λος Άντζελες ανακάλεσε τελικά την αναστολή.

Η νεαρή σταρ απειλείται τώρα με 245 ημέρες φυλάκισης, ενώ παράλληλα χρωστάει 234 χιλιάδες δολάρια από ανεξόφλητους λογαριασμούς μόνο για τις χρονιές 2009 και 2010. Η Λόχαν όμως αναζητεί απεγνωσμένα τρόπο να ξαναβάλει τη ζωή της σε τάξη, γι' αυτό και ανάγκασε όλους τους φίλους και τους γνωστούς της να στείλουν γράμματα στο δικαστή για να τον πείσουν να μην την καταδικάσει. Μέχρι και ο πνευματικός της σύμβουλος έσπευσε να συντάξει σχετική επιστολή.

Το πιο εξωφρενικό βέβαια είναι η φήμη που θέλει την ηθοποιό να κλείνει συμφωνίες για εμφανίσεις σε γάμους και εβραϊκά πάρτι έναντι αμοιβής, μην μπορώντας να πληρώσει αλλιώς τα χρέη της. Η ίδια ωστόσο αρνείται το γεγονός και κατηγορεί τους μάνατζερ για κακή διαχείριση της δημόσιας εικόνας της.

Πηγή φωτογραφίας: Splash News/www.iml.gr

Tags λιντσει λοχαν, διασημοι, φυλακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1777 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2854 s // Total time: 2.4631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X