Η νέα σειρά της Guerlain που καταπολέμα τις σκούρες κηλίδες, τις χρωματικές διαταραχές και τις θαμπάδες του δέρματος


Η νέα σειρά της Guerlain που καταπολέμα τις σκούρες κηλίδες, τις χρωματικές διαταραχές και τις θαμπάδες του δέρματος

P.E.A.R.L Rosy White Technology, ένα πιο σφαιρικό λευκαντικό όραμα

Εμπνευσμένη από τη δύναμη των μαργαριταριών η έρευνα Guerlain βασίστηκε σε μοναδική τεχνογνωσία και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για να δημιουργήσει το P.E.A.R.L Rosy White Technology. Ένα πιο σφαιρικό λευκαντικό όραμα με μια πολυδιάστατη δράση για την καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων, των χρωματικών διαταραχών και της θαμπάδας του δέρματος.

BLANC DE PERLE WHITE P.E.A.R.L  ROSY WHITENING ESSENCE
Η P.E.A.R.L Rosy White Technology αναπτύσσει ένα μοναδικό  και πολυδιάστατο φάσμα δράσης για την καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων, των χρωματικών διαταραχών και κατά της μουντής της επιδερμίδας, παρέχοντας παράλληλα διαύγεια και εξαιρετική λάμψη στο δέρμα. Το  Rosy Whitening Essence επαναφέρει την εκθαμβωτική χροιά, τη διαύγεια και ένα φυσικό ρόδινο χρώμα στην επιδερμίδα. Το δέρμα είναι πιο λείο και πιο φωτεινό. Με κάθε σταγόνα, το δέρμα είναι πιο λείο, πιο διαυγές και φωτεινό. 

BLANC DE PERLE WHITE P.E.A.R.L ACTIVE  REVIVING CLEANSING FOAM
Ένας απίστευτα αποτελεσματικός αφρός καθαρισμού που βελτιώνει την καθαρότητα του δέρματος, μειώνει τις σκούρες κηλίδες και τη θαμπή επιδερμίδα, και αποκαλύπτει ένα δέρμα σαν μωρού, και μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα με υγιή λάμψη.

BLANC DE PERLE ESSENCE IN LOTION WHITENING LOTION
Είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία λεύκανσης του δέρματος. Αυτή η δροσερή λοσιόν χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, διαύγεια και αναζωογόνηση. Μέρα με τη μέρα, η μουντή όψη της επιδερμίδας σταδιακά εξαφανίζεται, ανοίγοντας το δρόμο για μια εκθαμβωτική και διαρκή φρεσκάδα.

Tags GUERLAIN BLANC DE PERLE, Guerlain, P.E.A.R.L Rosy White Technology, προσωπο, Ομορφια, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9675 s (228 Queries.) // Parse time: 2.6379 s // Total time: 5.6054 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X