Στιλιστικά tricks για πιο επίπεδη κοιλιά


Στιλιστικά tricks για πιο επίπεδη κοιλιά

Θα εκπλαγείς.

Το να κάνουμε τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο λεπτή δεν είναι πάντα εύκολο. Με τις γραμμές των ρούχων να ποικίλλουν, η ισορροπία ανάμεσα στα πολύ στενά και τα πιο loose κομμάτια μπορεί να χαθεί εύκολα, μη γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να καμουφλάρουμε στοιχεία της σώματός μας που μας προβληματίζουν, όπως τα πόδια, η κοιλίτσα και τα μπράτσα.

Πάντα όμως υπάρχει λύση, η οποία κρύβεται τόσο στα κομμάτια που μπορείτε να επιλέξετε όσο και στα υλικά τους αλλά και το πώς θα τα φορέσετε.

Ποιες είναι λοιπόν οι έξυπνες επλογές που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά τα outfits σας;

Όταν φοράτε πιο loose κομμάτια, όπως ένα shirt dress ή ένα ριχτό φόρεμα, μια ζώνη θα τονίσει τη σιλουέτα σας και θα κάνει τη μέση σας να φαίνεται πιο λεπτή. Φροντίστε μόνο να μη τη σφίξετε υπερβολικά, καθώς έτσι θα κάνετε το στομάχι σας να πετάει περισσότερο.

Διαλέξτε κομμάτια που τονίζουν τα δυνατά σας σημεία προκειμένου να πάρετε την προσοχή από το σημείο της κοιλιάς. Ένα off the shoulder top για παράδειγμα θα στρέψει το βλέμμα στους ώμους σας.

Φορέστε μια high waisted φούστα ή μια φούστα σε γραμμή Α και αποφύγετε τις pencil,  οι οποίες εφαρμόζουν στο σώμα και διαγράφουν τα πάντα – και την κοιλίτσα.

Διαλέξτε χρώματα που έχουν την ιδιότητα να λεπταίνουν τη σιλουέτα, όπως το κλασικό μαύρο, το navy blue κτλ. Για να προσθέσετε ζωντάνια και χρώμα στο look σας, μπορείτε να επιστρατεύσετε αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις.

Στραφείτε στη λύση του backless προκειμένου να στρέψετε εξ ολοκλήρου την προσοχή στην πλάτη σας. Ο καλύτερος αντιπερισπασμός.

Αποφύγετε κομμάτια με πολύ φανταχτερές λεπτομέρειες, όπως οι παγιέτες, τα κρόσσια κτλ. κοντά στο σημείο της κοιλιάς. Προτιμήστε ρούχα με διακοσμητικές λεπτομέρειες σε άλλα σημεία, όπως στο ύψος του ντεκολτέ ή στο πίσω μέρος.

Διαλέξτε υφές όπως τα βαμβακερά ή τα μεταξωτά και μείνετε μακριά από ρούχα με ελαστικές συνθέσεις που κολλάνε στο σώμα και διαγράφουν τα πάντα.

Tags fahion show, fashion, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4033 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5123 s // Total time: 2.9156 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X