Νωαίνα: Δε θα πιστεύετε τι θέλει να κάνει με τον Σάκη Ρουβά


Νωαίνα: Δε θα πιστεύετε τι θέλει να κάνει με τον Σάκη Ρουβά

Τι άλλο κάνει εκτός από το να τραγουδά;

To "κορίτσι με το μουστάκι" και την υπέροχη φωνή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Thema People και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με την Πέγκυ Ζήνα και τον Σάκη Ρουβά.

Στο X-Factor η Νωαίνα ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των άνω των 25 ετών με υπεύθυνη στο γκρουπ της την Πέγκυ Ζήνα. Όταν είδε τους κριτές στην τηλεόραση ήθελε να συνεργαστεί με την Πέγκυ Ζήνα και αυτό διότι όπως παρατηρεί: "Όταν είσαι πραγματικός μουσικός, δηλαδή όταν έχεις μουσικές γνώσεις, δεν παίζει ρόλο το ρεπερτόριο. Έστω και αν εγώ είμαι ποπ, σέβομαι απόλυτα και αναζητώ την κριτική της Πέγκυς. Τα σχόλια της δεν είναι ποτέ περιττά. Τεχνικά και ερμηνευτικά δεν πέφτει ποτέ έξω".

Λόγω του ότι το κοινό που ψηφίζει είναι κυρίως κορίτσια ηλικίας 10 έως 20 ετών, θεωρεί ότι ευνοούνται οι άντρες του σόου, οπότε θεωρεί πως ο Ίαν Στρατής, ο Ανδρέας Λέοντας και ο Πιλάτος Κουνατίδης έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν την πρωτιά.

Όσο για τον Σάκη Ρουβά δηλώνει: "Είναι ακόμα πιο λαμπερός από κοντά και θα ήθελα να τον έχω μοντέλο στον επόμενο πίνακα μου, γιατί στον ελεύθερο μου χρόνο ζωγραφίζω. Ο Σάκης έχει καταπληκτικό πρόσωπο, με έντονες αρχαιοελληνικές γεωμετρικές γραμμές. Και ως καλλιτέχνης είναι 25 χρόνια στο προσκήνιο και χορεύει και τραγουδάει ακόμα καλύτερα από το παρελθόν".

Tags ΝΩΑΙΝΑ, σακης ρουβας, X-Factor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2017 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2467 s // Total time: 3.4483 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X