Μαρία Μιχαήλ: Ο ανταγωνισμός με το σύζυγό της Χάρη Κκολό που είναι στον ίδιο χώρο!


Μαρία Μιχαήλ: Ο ανταγωνισμός με το σύζυγό της Χάρη Κκολό που είναι στον ίδιο χώρο!

Τι λέει η ίδια;

Είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του χώρου, η Μαρία Μιχαήλ, λίγο πριν πέσει η αυλαία για τους “9 Μήνες”, μας μιλάει για τον ρόλο της Μαρίνας, τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου, τη σχέση της με την κόρη της και τον σύζυγο της Χάρη Κκολό, αλλά και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Όσο οδεύομε προς το τέλος του πρώτου κύκλου στους “9 Μήνες”, τόσο πιο πολύ η Μαρίνα, που υποδύεσαι στη σειρά, μοιάζει με τραγική φιγούρα…

Η αλήθεια είναι αυτή. Η Μαρίνα εγκλωβίζεται αναγκαστικά σε ένα γάμο, για να σώσει τον άνδρα που αγαπά όσο τίποτα άλλο στη ζωή της. Αν δεν το κάνει αυτό, ο Κυριακός δεν το έχει σε τίποτα να σκοτώσει τον Μάνο και έτσι η ίδια υποκύπτει.

Στον δεύτερο κύκλο τι να περιμένουμε;

Αν και δεν έχω ακόμη τα κείμενα στα χέρια μου, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε από εδώ που θα μείνουμε. Η Μαρίνα να είναι με τον Κυριακό και ο Μάνος να προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. Βέβαια, πιστεύω πως η Μαρίνα κάποτε θα «σπάσει» και θα κάνει και πάλι την υπέρβαση της.

Λένε, πως τα σενάρια είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή. Θεωρείς πως υπάρχουν στις μέρες μας "Μαρίνες";

Νομίζω πως ναι. Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που μένουν αναγκαστικά σε μια σχέση λόγω εκβιασμού. Είτε αυτός είναι ψυχολογικός, είτε συναισθηματικός, είτε σωματικός.

Πόσο αισιόδοξο, όμως, μπορεί να είναι αυτό το μήνυμα που περνάει ο ρόλος σου;

Να σου πω κάτι, δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας. Η Μαρίνα, κάνει μια επιλογή για να σώσει τον άνθρωπό της. Είναι μια θυσία, που ίσως δεν έχει να κάνει τόσο με τον γάμο, αλλά με την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Οπόταν, βρίσκω αισιόδοξο αυτό το μήνυμα, ότι δηλαδή, πολλές φορές πρέπει να παραμερίζουμε το δικό μας «εγώ» και να βλέπουμε και λίγο τον συνάνθρωπό μας.

Τι θα έλεγες πως αποκόμισες μέσα από τον ρόλο σου στη σειρά;

Μερικές φορές μαθαίνουμε από τα αντίθετα. Μπορεί εγώ να έμαθα σαν άνθρωπος να είμαι πιο δυναμική, βλέποντας το παράδειγμα της Μαρίνας, που καταστρέφει τη ζωή της. Ως επίσης, έμαθα να βρίσκω λύσεις για το καλό όλων.

Στη σειρά υποδύεσαι τη μητέρα. Μητέρα όμως, είσαι και στην πραγματικότητα. Πώς είναι η σχέση σου με την κόρη σου;

Με τη Φρόσω είμαστε φίλες. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, αν και φέτος λόγω ωραρίων την έχω στερηθεί αρκετά. Όμως έχω δίπλα μου ένα θαυμάσιο σύζυγο, τον Χάρη, ο οποίος με στηρίζει πάρα πολύ, και εμένα και την Φρόσω.

Λένε, πως τα ζευγάρια που εργάζονται στον ίδιο χώρο, έρχεται η στιγμή που ανταγωνίζονται. Το ένιωσες εσύ ποτέ αυτό με τον Χάρη;

Δεν συμφωνώ με αυτή τη θεωρία. Αντίθετα, στο δικό μας επάγγελμα μόνο ένας ηθοποιός μπορεί να σε καταλάβει. Νομίζω, πιο πολύ πάρε-δώσε έχουμε παρά ανταγωνισμό. Θα με συμβουλέψει, θα μου τη γνώμη του, όπως και εγώ άλλωστε.

Μία μελλοντική συνεργασία μαζί του, τη σκέφτεσαι;

Γιατί όχι; Εξάλλου ο Χάρης οργανώνει ένα θεατρικό τώρα και αν βολέψει και εμένα τότε θα είμαστε μαζί.

Αλήθεια, πως είναι η καθημερινότητα σας όταν δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις;

Εγώ, ο Χάρης, η Φρόσω, οι σούβλες και πάρα πολύς κόσμος (γέλια). Μας αρέσει να περνούμε χρόνο με τους φίλους μας.

Στον ελεύθερο σου χρόνο όμως ασχολείσαι και με τη ζωγραφική. Αλήθεια, από πού πηγάζει αυτή η αγάπη;

Η αγάπη μου για τη ζωγραφική πηγάζει μέσα από τα συναισθήματα μου. Είναι κάτι που με εκφράζει και που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή. Μου αρέσει πάρα πολύ, με χαλαρώνει, καθαρίζει η σκέψη μου. Οι πίνακες μου έχουν σχέση με τον άνθρωπο και τα συναισθήματα μου. Στο μέλλον σκέφτομαι να κάνω ακόμη μια ατομική έκθεση.

Εν κατακλείδι, που σκοπεύετε να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη θάλασσα. Άλλωστε, καλοκαίρι για εμένα σημαίνει ατέλειωτες ώρες στην παραλία, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”, Ένθετο “I LOVE TV”

Tags Μαρία Μιχαήλ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1744 s (227 Queries.) // Parse time: 5.0830 s // Total time: 7.2574 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X