Ανατροπή! Τι αλλάζει από αυτήν την εβδομάδα στο X-Factor;


Ανατροπή! Τι αλλάζει από αυτήν την εβδομάδα στο X-Factor;

Όλες οι λεπτομέρειες

Περισσότερη μουσική, περισσότερο "The X-factor", θα έχουμε από την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και οι ιθύνοντες της παραγωγής του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως αποφάσισαν τη μετάδοση δύο live εβδομαδιαίως. Έτσι, την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:00, από το ΣΙΓΜΑ, θα παρακολουθήσουμε το 6ο live ενώ, μέχρι τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουλίου, θα παρακολουθήσουμε ακόμη τέσσερα live shows.

Με τον πήχη να έχει ανέβει, το "The X-Factor", αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή τηλεοπτικής διασκέδασης. Από την πρώτη ημέρα προβολής του κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και ένα πιστό τηλεοπτικό κοινό. Τόσο οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι του σόου όσο και η κριτική επιτροπή, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς, καταφέρνουν να μας παρασύρουν κάθε Παρασκευή βράδυ σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια. Και επειδή τα περιθώρια για την ανάδειξη του επόμενου μεγαλύτερου αστεριού της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας στενεύουν, οι υπεύθυνοι της παραγωγής, αποφάσισαν να εντάξουν ακόμη ένα Live show μέσα στην εβδομάδα. Έτσι, μέχρι τον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, θα παρακολουθούμε δύο live την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, και πιο συγκεκριμένα στις 21, 24 και 28 Ιουνίου, ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ στις 21:00. Να αναφέρουμε επίσης, πως ο ημιτελικός του show θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Ποιος θα είναι ο νικητής;

Ολοένα και στενεύουν τα πράγματα στο "The X-Factor", αφού πλέον οι παίκτες λιγοστεύουν και όλοι κρίνονται στη λεπτομέρεια. Όπως και στο προηγούμενο live έτσι και σε αυτό (μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, δεν γνωρίζουμε ποιος αποχώρησε στο 5ο live), δυο από τους διαγωνιζόμενους στο «X-Factor» πάλεψαν για να μπορέσουν να μείνουν στο παιχνίδι και να πάρουν το εισιτήριο για το 6ο live. Τα περιθώρια στενεύουν και οι επτά εναπομείναντες παίχτες, προσπαθούν κάθε φορά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, προκειμένου να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το κείμενο, στο μεγαλύτερο μουσικό show, είχαν μείνει από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους οι: Ίαν Στρατής και Αντρέας Λεόντας, από την ομάδα της Τάμτα οι: Τάνια Μπρεάζου και Χριστιάνα Μπούνια, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνας οι: Αλέξανδρος Πιτσάνης, Πιλάτος Κουνατίδης και Νωαίνα και από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη οι Soul. Κάποιος όμως από αυτούς, την Παρασκευή που μας πέρασε, αποχώρησε από το παιχνίδι. Και ενώ όλοι πλέον θεωρούνται δυνατά χαρτιά και φαβορί, ανάμεσα τους βρίσκεται και ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Λεόντας.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”, Ένθετο “I LOVE TV”

Tags X-Factor, Live, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8876 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6937 s // Total time: 3.5813 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X