Jennifer Aniston: Οι πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα!


Jennifer Aniston: Οι πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Φουντώνει τις φήμες για εγκυμοσύνη

Εντάξει σε περίπτωση που δεν έχει πάρει το αυτί σας ότι η Jennifer Aniston είναι έγκυος, τότε μάλλον δε ζείτε στον πλανήτη γη. Διότι η διάσημη ηθοποιός, είπε να πάει στην παραλία με τον Justin Theroux, και έγινε ο κακός χαμός με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα κάνοντας πολλούς να συμπεράνουν ότι μάλλον περιμένει το πρώτο της παιδί.

Και αφού βγήκε ο εκπρόσωπός της και είπε ότι πολύ απλά η γυναίκα έφαγε λίγο παραπάνω, η star των Friends είπε να "κλείσει μια και καλή τα στόματα", με τη νέα της εμφάνιση. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε λοιπόν μετά του συζύγου, στη Νέα Υόρκη, ντυμένη στα μαύρα κρατώντας το τζιν μπουφάν της σε αρκετές φωτογραφίες ακριβώς στο ύψος της κοιλιάς της.

Θα μας πείτε, μπορεί να ήταν και τυχαίο μπορεί και όχι. Πάντως το μπλουζάκι το λες και κολλητό. Επίσης την κοιλιά της εξακολουθείς να μην τη λες επίπεδη. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αρκετές φορές οι εκπρόσωποι των stars λένε ψέματα, ειδικά σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης oι οποίες είναι στους πρώτους μήνες.

Aργά ή γρήγορα θα φανεί η αλήθεια. Και πραγματικά ελπίζουμε να είναι, γιατί την αγαπάμε και της αξίζει.

Πηγή: queen.gr

 

Tags jennifer aniston, Justin Theroux, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2010 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4363 s // Total time: 2.6373 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X