Ανανεωμένο timeoutcyprus.com


Ανανεωμένο timeoutcyprus.com

Ανακαλύπτουμε καθημερινά την Κύπρο

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Time Out παρουσιάζει το ανανεωμένο του portal. Πιο εύχρηστο, πιο σύγχρονο και πιο άμεσο, παραμένει ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης στην Κύπρο, με έντυπη και διαδικτυακή παρουσία. Ακολουθώντας το σύγχρονο look & feel του διεθνούς brand, προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Κύπριου αναγνώστη, λαμβάνοντας υπόψη το UX του 2016, το user experience της εποχής, στο οποίο έχει επενδύσει τόσο σχεδιαστικά, όσο και σε επίπεδο τεχνολογικό. Το timeoutcyprus.com καλύπτει όλο το φάσμα της ενημέρωσης για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση στην Κύπρο, λειτουργώντας όπως όλοι οι σύγχρονοι οδηγοί του κόσμου, σε καθημερινή βάση και με εβδομαδιαίο προγραμματισμό για να μπορεί ο χρήστης να βρίσκει άμεσα πού θα διασκεδάσει. Με τις νέες ενότητες και το advanced search δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να έχει άμεση πρόσβαση σε ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο, τόσο ημερολογιακά όσο και ανά πόλη. Επίσης, το άρθρο γίνεται smart στο νέο timeoutcyprus.com, αφού μπορεί κανείς να βρει μέσα στα διαφορετικά tabs όλες τις πληροφορίες, εύκολα και απλά. 

Το smart άρθρο περιλαμβάνει εκτός από το κείμενο της συντακτικής ομάδας πληροφορίες για την τοποθεσία και τις ημερομηνίες, ενώ γίνεται πιο διαδραστικό με την ενότητα users says όπου μπορούν οι αναγνώστες να συμμετέχουν γράφοντας την άποψή τους. Εκτός από τις κλασικές ενότητες που έκαναν το timeoutcyprus.com να ξεχωρίζει, στη νέα έκδοση ο χρήστης θα βρει την Τέχνη και το Θέατρο σε δύο διαφορετικές ενότητες, όπως τη Μουσική και τα Bars & Clubs, ενώ στο Guide, θα μπορεί να διαβάσει για πράγματα που συμβαίνουν εκτός Κύπρου και προτείνουμε να επισκεφθεί.

Η καινοτομία του timeoutcyprus.com είναι επίσης και η responsive έκδοσή του. To site "παίζει" σε κάθε συσκευή. Desktop, tablet και mobile έχουν το δικό τους σχεδιαστικό, το οποίο προσαρμόζεται ώστε ο χρήστης να μπορεί να πλοηγείται άνετα απ’ όποια συσκευή επιθυμεί, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεται. Νέα εποχή για το timeoutcyprus.com, νέα εποχή για τη διασκέδαση στην Κύπρο. Επισκεφθείτε κι εσείς το ανανεωμένο site και ανακαλύψτε καθημερινά μαζί μας την Κύπρο. 

Γιατί η ζωή είναι υπέροχη όταν κάνουμε time out.

Tags time out, new portal, ανανέωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5681 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5503 s // Total time: 4.1184 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X