Αυλαία για το “Ζήσε το” για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν! [βίντεο]


Αυλαία για το “Ζήσε το” για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν! [βίντεο]

Έτσι αποχαιρέτισε η Βασιλική Χατζηαδάμου τους τηλεθεατές

Η απογευματινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ζήσε το” με παρουσιάστρια τη Βασιλική Χατζηαδάμου, αποχαιρέτησε την Παρασκευή, 1η Ιουλίου, το τηλεοπτικό κοινό, κλείνοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με πολύ τραγούδι και όμορφες αναμνήσεις από τους τελευταίους μήνες.

Σε ιδιαίτερο συγκινησιακό κλίμα η Βασιλική υποδέχθηκε στο στούντιο τους συνεργάτες που πέρασαν από την εκπομπή της κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα μηνών που το “Ζήσε το”, ήταν στον αέρα. Η Γαβριέλλα Ζάρτηλα και η Αντωνία Ζήνωνος δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελευταία εκπομπή καθώς υπήρξαν μέρος της ενώ τη ψυχαγωγία ανέλαβαν ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ και ο Σάββας Στεφάνου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκπομπή καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Έκπληξη για την παρουσιάστρια αποτέλεσε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ “Πρωτοσέλιδο”, Ανδρέα Δημητρόπουλο, ο οποίος μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για εκείνην και για την τηλεοπτική της παρουσία.

Η Βασιλική δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο, όπου οι συνεργάτες της, ετοίμασαν ένα αφιέρωμα για εκείνην. Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Tags βασιλική Χατζηαδάμου, ζησε το, τελευταια εκπομπη, φιναλε, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3529 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4911 s // Total time: 2.8439 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X