Ποιο λαμπερό ζευγάρι παντρεύεται στη Μύκονο;


Ποιο λαμπερό ζευγάρι παντρεύεται στη Μύκονο;

Όλες οι λεπτομέρειες

Έναν από τους πιο χλιδάτους γάμους που έχουν γίνει ποτέ στη Μύκονο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το νησί των ανέμων, στις 8 και 9 Ιουλίου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας Real life, στο όρμο της Λιας θα ενώσουν τις ζωές τους ο Ελληνοαιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Καρίμ Ελ Σιάτι και ο "άγγελος" της Victoria Secret, η Βραζιλιάνα καλλονή Ανα Μπεατρίς Μπάρος.

Πολυτελείς θαλαμηγοί, διάσημα μοντέλα και δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες θα παρελάσουν από το νησί, όπου θα πραγματοποιηθεί διήμερο γαμήλιο πάρτι σε bar restaurant της Λιας, μετά την τελετή. Στη λίστα των 800 καλεσμένων φιγουράρουν ονόματα όπως αυτά του Σταύρου Νιάρχου και της συντρόφου του, Τζέσικα Χαρτ, της Ευγενίας Νιάρχου και του Χρήστου Οικονόμου, καθώς και άλλων Ελλήνων επιχειρηματιών, καθώς η μητέρα του γαμπρού, Ντόρα Θεοδώρου, κατάγεται από ελληνική οικογένεια της Αιγύπτου.

Τρεις κορυφαίοι djs, πανάκριβα κρασιά και συλλεκτικές σαμπάνιες Dom Perignon, Armand de Brignac και Krug θα εκτινάξουν την απόλαυση των λαμπερών καλεσμένων, ενώ 100 σωματοφύλακες έχουν επιστρατευτεί για να προσέχουν το χώρο. Την επόμενη ημέρα έχει προγραμματιστεί δεξίωση στην παραλία της Παράγκας, όπου ο χώρος διαμορφώνεται κατάλληλα από τους υπεύθυνους.

Το ζευγάρι έχει ήδη προγραμματίσει το γαμήλιο ταξίδι στη Μεσόγειο, ενώ έπειτα θα ταξιδέψει στη γαλλική, την ιταλική και την ισπανική Ριβιέρα. Αμέσως μετά το μήνα του μέλιτος θα επιστρέψουν στη Βραζιλία, λόγω υποχρεώσεων του μοντέλου.

Πηγή: youweekly.gr

Tags Ανα Μπεατρίς, Καρίμ Ελ Σιάτι, Γαμος, Μύκονος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6852 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3432 s // Total time: 4.0284 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X