Ο Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για πρώτη φορά!


Ο Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για πρώτη φορά!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και τη σειρά των fahsion shows για το Φθινόπωρο του 2013. Για πρώτη φορά στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται το όνομα ενός σπουδαίου σχεδιαστή. Αυτό του... Tom Ford!

Από τότε που ο βρετανός σχεδιαστής ξεκίνησε τη δική του σειρά, πίσω στον Σεπτέμβριο του 2010, ένα πέπλο μυστηρίου τύλιγε τις παρουσιάσεις των συλλογών του, καθώς ήταν ιδιωτικές, με συγκεκριμένους, εκλεκτούς καλεσμένους. Υπήρχε, μάλιστα, ρητή εντολή να μην υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τις επιδείξεις του!

Δεχόμενος πληθώρα διαφορετικών κριτικών για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ford επέστρεψε στην καθολική αποδοχή από τους κριτικούς με τη συλλογή που μας “χάρισε” το περίφημο λευκό φόρεμα και κάπα, που φόρεσε η Gwyneth Paltrow στα φετινά Όσκαρ.

Το fashion show του Tom Ford έχει προγραμματιστεί για τις 18 Φεβρουαρίου 2013, στις 7 μ.μ. Μυστικό ή όχι, θα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα show της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, μιας και οι συζητήσεις σχετικά με αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη.

Tags tom ford, εβδομαδα μοδας, λονδινο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9589 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2725 s // Total time: 3.2314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X