Ένταλμα σύλληψης κατά 44χρονης για το τροχαίο στη Λευκωσία


Ένταλμα σύλληψης κατά 44χρονης για το τροχαίο στη Λευκωσία

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε εναντίον της 44χρονης της οποίας το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο την Πέμπτη στις 13:50 στο δρόμο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς κοντά στον Αρχάγγελο.

Το ένταλμα αναμένεται να εκτελεστεί μετά το πέραν των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγει η Τροχαία Λευκωσίας, σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον 60χρονο οδηγό του λεωφορείου Σωφρόνιο Μυλωνά και τραυμάτισε 16 άτομα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, φαίνεται να συγκρούστηκε με το λεωφορείο που οδηγούσε ο άτυχος Μυλωνά και μετέφερε 10 επιβάτες.

Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 44χρονης ακινητοποιήθηκε στα κιγκλιδώματα του δρόμου, ενώ το λεωφορείο κινήθηκε προς τα δεξιά και αφού πέρασε πάνω από τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με άλλα τρία αυτοκίνητα.

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος 60χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκαν πιο ελαφρά έξι επιβάτες του λεωφορείου. Τραυματίστηκαν επίσης, η 44χρονη οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, καθώς και οι οδηγοί των τριών άλλων αυτοκινήτων.

Στους οδηγούς των αυτοκινήτων διενεργήθηκαν έλεγχοι αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Σημειώνεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Σωφρόνιου Μυλωνά θα διενεργηθεί σήμερα γύρω στις 10:00.

Tags σύλληψη, δυστύχημα, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9275 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3003 s // Total time: 2.2278 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X