Χριστούγεννα στο Λονδίνο!


Χριστούγεννα στο Λονδίνο!

Πώς να τα περάσεις, πού να μείνεις και τι να μη χάσεις.

Δημοφιλής προορισμός για πολλούς Κύπριους, το Λονδίνο, είναι μια πρωτεύουσα που επισκέπτεται κανείς ξανά και ξανά χωρίς να τον κουράζει, αφού προσφέρει κάθε φορά νέες εκπλήξεις.

Πάρτε το μετρό, το ταξί, το λεωφορείο, περπατήστε σε δρόμους και πάρκα. Όσες φορές κι αν το έχετε επισκεφθεί, σίγουρα δεν τα έχετε δει όλα. Το Λονδίνο άλλωστε, είναι μια πόλη που ανανεώνεται συνεχώς, που έχει πάντα κάτι νέο να προσφέρει, νέες εικόνες, νέες εμπειρίες. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την εποχή θα σας υποδεχθεί στολισμένο, γιορτινό και χαρούμενο. Τα events δίνουν και παίρνουν, πολλά παγοδρόμια σε ανοιχτούς χώρους γίνονται πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους και χριστουγεννιάτικα παζαράκια στην Oxford Street και στο Hyde Park δίνουν μια γραφική πινελιά στην πόλη. Οι happy shoppers τρέχουν από δω κι από κει να βρουν ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής, να αγοράσουν δώρα, στην πραγματικότητα, όμως, θέλουν να ζήσουν αυτή τη εορταστική ατμόσφαιρα έξω στους κεντρικούς δρόμους με χιλιάδες άλλο κόσμο. Αποκορύφωμα των εορτασμών είναι βέβαια η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τα πυροτεχνήματα που θα εκτοξεύονται από το London Eye, δίπλα από τον Τάμεση, θα σημάνουν με φαντασμαγορικό τρόπο την έναρξη του 2013.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ
Αν πάτε για πρώτη φορά στο Λονδίνο σημειώστε τι θα θέλατε να δείτε και να κάνετε ανάλογα με το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας. Το London Eye για παράδειγμα, είναι ένα από τις σχετικά νέες ατραξιόν της βρετανικής πρωτεύουσας. Αν και τα πυροτεχνήματα θα φαίνονται από διάφορα σημεία της πόλης, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.londoneye.com, για τις ώρες λειτουργίας του, αν θέλετε να ανεβείτε σε αυτόν τον τεράστιο τροχό. Η θέα που θα απολαύσετε είναι μοναδική. Έπειτα… must δεν υπάρχουν. Είναι δύσκολο να μην αντικρύσετε το ρολόι σύμβολο Big Ben, ή το παλάτι του Μπάκιγχαμ και σίγουρα θα έχετε την περιέργεια να μπείτε στο μουσείο της Madame Tussauds, για να δείτε τα κέρινα ομοιώματα ή στο Science Museum για να δείτε τι νεότερο υπάρχει. Θα περπατήσετε στην Oxford Street, στο Piccadilly, στα όμορφα πάρκα και δίπλα από τον Τάμεση…

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ Το τεράστιο London Eye, από όπου θα έχετε μια μοναδική θέα του Λονδίνου.

3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
1. Πολυτελές και σε κεντρική τοποθεσία το 4στερο Radisson Edwardian New Providence Wharf London, προσφέρει υπέροχη θέα τόσο από τον Τάμεση όσο και από την πόλη του Λονδίνου. Βρίσκεται κοντά στην αρένα Ο2.
2. Το 4στερο Novotel London ExCeL είναι κατάλληλο για οικογένειες και βρίσκεται κοντά στο Greenwich Park. Διαθέτει wireless Internet και ό,τι άλλο χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης.
3. Το μοντέρνο 3στερο Ηoliday Inn London - Camden Lock, με θέα το Regent's Canal βρίσκεται στην περιοχή Camden. 

Tags λονδινο, travelling, Living


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5386 s (234 Queries.) // Parse time: 0.8048 s // Total time: 3.3433 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X