Η ξανθιά που "έκλεψε" τον Λυκούδη από τη Φουρέιρα!


Η ξανθιά που "έκλεψε" τον Λυκούδη από τη Φουρέιρα!

Διαβάστε αναλυτικά

Την ώρα που η Ελένη Φουρέιρα αντάλλασσε αγκαλιές και φιλιά με τον περσινό νικητή της Eurovision, ο πρώην σύντροφός της Σπυράγγελος Λυκούδης διασκέδαζε στην Κεφαλονιά με αιθέριες υπάρξεις. Φαίνεται πως το ειδύλλιο τους έφτασε στο τέλος, αφού και οι δύο δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φωτογραφίες με την Ελένη Φουρέιρα και τον περσινό γοητευτικό Σουηδό, που ήρθε στη χώρα μας καλεσμένος της εκπομπής "Αποκαλυπτικά".

Που βρισκόταν όμως ο φρεσκοχωρισμένος Σπυράγγελος Λυκούδης; Ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας-ιδιοκτητών της "Kefalonian Lines", επισκέφθηκε το νησί του και σύμφωνα με την Freddo ο γοητευτικός εργένης διασκέδασε με δύο ξανθιές εντυπωσιακές συνοδούς. Ο Σπυράγγελος ήταν ευδιάθετος και μιλούσε συνεχώς με τα κορίτσια, τσούγκριζαν συνέχεια και είχαν γενικά…πολύ μεγάλη οικειότητα.

Η Ελένη από την άλλη δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του και άτομα από το φιλικό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλος εγωισμός που δεν τους αφήνει να κάνουν το επόμενο βήμα.

Πηγή: youweekly.gr

Tags Ελένη Φουρέιρα, Σπυράγγελος Λυκούδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5931 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3076 s // Total time: 2.9007 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X