Αυτοί βραβεύτηκαν στα Super Music Awards by Lidl [πλούσιο φωτογραφικό υλικό]


Αυτοί βραβεύτηκαν στα Super Music Awards by Lidl [πλούσιο φωτογραφικό υλικό]

Όλοι οι νικητές

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή τελετή απονομής των "SUPER MUSIC AWARDS By Lidl", στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.

Ξεπέρασαν τις 7000 οι θεατές που κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης γιορτάζοντας τη μουσική και αποθεώνοντας τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Πλήθος από δημοφιλείς προσωπικότητες βρέθηκαν στο μεγαλύτερο φετινό μουσικό event, όπου παρακολούθησαν ή απένειμαν βραβείο, ενώ παράλληλα απόλαυσαν εντυπωσιακές εμφανίσεις επί σκηνής. Τον ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς είχε ο δημοφιλής frontman των "Οnirama", Θοδωρής Μαραντίνης αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Πάνος Κιάμος με την ορχήστρα του έκλεισε το πρόγραμμα της βραδιάς και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.

Τα Super Music Awards by Lidl, τα "Μουσικά Βραβεία της Κύπρου", διοργάνωσε ο SUPER FM και παρουσίασαν η Lidl Cyprus. Kαλλιτεχνικός Διευθυντής της βραδιάς ήταν ο Ζήνωνας Ζιντίλης ενώ την Διεύθυνση Παραγωγής είχε η Beyond Entertainment.

Τα Super Music Awards by Lidl θα μεταδοθούν την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουλίου από τη τηλεόραση του SIGMA.
 

Τα βραβεία που δόθηκαν

Καλλιτέχνης της Χρονιάς η Άννα Βίσση. Το βραβείο απένειμε ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

 Ειδικό βραβείο “Τιμώμενος Δημιουργός – Συνολική Προσφορά στο Γιώργο Θεοφάνους απένειμε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης - Γενικός Διευθυντής συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Σίγμα. 

Καλύτερος τραγουδιστής της Χρονιάς ο κορυφαίος Σταρ Σάκης Ρουβάς. Το βραβείο απένειμε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη - Διευθύντρια Προγράμματος ΣΚΑΙ. 

 Η Ελένη Φουρέιρα μόλις έλαβε το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας της Χρονιάς από τους Σίσσυ Χρηστίδου και Χάρη Ιωάννου. 

 Το καλύτερο Group της χρονιάς έλαβαν οι Onirama τα μέλη του συγκροτήματος από τους Boys and Noise. 

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα Super Music Awards by Lidl και μόλις δόθηκε το καλύτερο Single της Χρονιάς στο Γιώργο Παπαδόπουλο. Το βραβείο απένειμαν οι Δώρα Γιαννακάκη - Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου ΣΚΑΙ και  Μαρία Κυριάκου - Group Advertising director Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Το καλύτερο album της χρονιάς έλαβε η Άννα Βίσση από τους: Γωγώ Αλεξανδρινού - δημοσιογράφο & παρουσιάστρια και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. 

Καλύτερη νέα παρουσία στα Super Music Awards by Lidl βραβεύτηκε ο Doody. Το βραβείο έδωσε ο Παναγιώτης Σεντώνας - Πρόεδρος Οργανισμού Νεολαίας. 

 Το βραβείο καλύτερη live εμφάνιση στην Κύπρο έδωσαν οι Κώστας Γαλάτης Ραδιοφωνικός παραγωγός Super Fm και Τζώρτζια Παναγή στον Πάνο Κιάμο.

Μόλις δόθηκε το βραβείο Καλύτερος Κύπριος Καλλιτέχνης στην Άννα Βίσση από τους Μαριλένα Ιεροδιακόνου - Διευθύντρια Περιοδικών Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και Γιώργο Αναγιωτό – ηθοποιός. 

 Μόλις απονεμήθηκε σε ιδιαίτερα γιορταστικό κλίμα ο Χρυσός Δίσκος στον Κώστα Μαρτάκη από το Διευθυντή της Musical Paradise Ιωσήφ Ιωσήφ.

Το βραβείο Best International Artist/Group πήγε στην Adele, το βραβείο παρέδωσαν οι Andrew P και Μαρία Κορτζιά.

Best International Single της χρονιάς είναι η Adele με το τραγούδι "Hello".  Άντρεα Κυριάκου και Ιάκωβος Χατζηβασίλης ήταν οι απονεμητές.

Το βραβείο Style Icon της χρονιάς έλαβε η Demy από τους Ruzicka Miroslav - Γενικός διευθυντής Lidl Κύπρου και Βασιλική Αδαμίδου - Διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας Lidl Κύπρου.

Το βραβείο: Καλλιτέχνης με το μεγαλύτερο airplay by Super Fm έλαβε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το βραβείο παρέδωσαν οι Γιώτα Κουφαλίδου και Μάρκος Κωμοδρόμος.

 Η μεγάλη βραδιά των βραβείων Super Music Awards by Lidl μόλις έχει ξεκινήσει και η πρώτη βράβευση είναι γεγονός. Στη σκηνή για να απονείμουν το βραβείο: Μεγαλύτερο airplay από group by Super Fm: η Χριστίνα Δημητρίου - Ραδιοφωνική παραγωγός του Super Fm και ο παρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας. Το βραβείο έλαβε το συγκρότημα Minus One και το τραγούδι "Alter Ego":

Tags SUPER MUSIC AWARDS by Lidl, βραβεια, super fm


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5397 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2913 s // Total time: 2.8309 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X