Είσαι single; 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις!


Είσαι single; 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις!

Όσα πρέπει να ξέρετε

Πολλές φορές η ανάγκη μας να βρούμε τον/την κατάλληλο/η σύντροφο μας οδηγεί στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Παθαίνουμε εμμονή με το να αποκτήσουμε σχέση, νιώθουμε άγχος επειδή οι γύρω μας μας πιέζουν να βρούμε κάποιον/α, έχουμε υψηλές προσδοκίες από το πρώτο ραντεβού. Αν είμαστε καιρό single είναι πολύ πιθανό να σαμποτάρουμε άθελά μας τον εαυτό μας. Ιδού τα 5 πράγματα στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή αν δεν θέλεις άλλο να μείνεις μόνος/η.

Δώσε έμφαση στα θετικά, σε όσα δηλαδή μπορείς να κάνεις όταν είσαι single και δεν είναι τόσο εύκολο όσο είσαι σε σχέση, όπως περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου.

Αγάπησε τον εαυτό σου και μην αφήσεις το άγχος ή την αυτολύπηση να σε καταβάλλει, επειδή λόγου χάρη σε πιέζει ο κοινωνικός σου περίγυρος να βρεις κάποιον/α.

Μην σου γίνει έμμονη ιδέα να αποκτήσεις σχέση, γιατί έτσι αφενός αγχώνεσαι και απογοητεύεσαι με την πρώτη, αφετέρου δεν χαλαρώνεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου που κατ’ επέκταση μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προσπάθησε να μην "φωνάζεις" ότι θέλεις απεγνωσμένα σχέση.

Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το πρώτο ραντεβού. Αντίθετα δώσε χρόνο, κάνε υπομονή και χαλάρωσε.

Πηγή: altsantiri.gr

Tags Single, υγεια, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5469 s (229 Queries.) // Parse time: 1.6516 s // Total time: 4.1985 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X