Το νέο Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick από την YSL


Το νέο Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick από την YSL

6 έλαια ντύνουν τα χείλη με ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας

Το νέο Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick συνδυάζει ένα πέπλο αισθησιακού χρώματος με την άνεση ενός προϊόντος περιποίησης, χάρη σε 6 έλαια που ντύνουν τα χείλη με ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Οι χρωστικές και οι πέρλες συνδυάζονται με εκχύλισμα ροδιού - ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει και περιποιείται τα χείλη. Το βούτυρο Macadamia προσφέρει πλούσια, κρεμώδη άνεση. Τέλος, το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει εντατικά τα χείλη για 8 ώρες.

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΤΕ

Πολυάσχολες καθημερινές και γεμάτα σαββατοκύριακα. Έξοδοι μετά το γραφείο και τρελά ξενύχτια. Η μάρκα Yves Saint Laurent Beauté ξέρει ότι η πρωτοποριακή γυναίκα του 2016, που είναι διαρκώς στο internet και αναζητά πάντα τη διασκέδαση, χρειάζεται ένα εύχρηστο και πρακτικό κραγιόν που θα την συνοδεύει στην ξέφρενη ζωή της.

Το Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick είναι ο συνένοχός της στις έντονες συγκινήσεις. Πραγματικά λατρεμένο, αυτό το κραγιόν oil-in-stick συνδυάζει ένα πέπλο αισθησιακού χρώματος με την άνεση ενός προϊόντος περιποίησης, χάρη σε 6 έλαια που ντύνουν τα χείλη με ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.

Σήμερα, 12 νέες αποχρώσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη θρυλική γκαρνταρόμπα χρωμάτων του Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick. Συμβολίζοντας το ελεύθερο και αυθόρμητο πνεύμα του σήμερα, κάθε απόχρωση περιποιείται τα χείλη, αντικατοπτρίζοντας τη διάθεση της σύγχρονης γυναίκας που αναζητά την ηδονή, ζει την κάθε στιγμή με πάθος και απαθανατίζει τη ζωή της με selfies.

Αβίαστη λάμψη, φρέσκα χρώματα, το Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick είναι το IT κραγιόν που φλερτάρει με τη διασκέδαση και απολαμβάνει τη fun πλευρά της ζωής. Γιατί κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία να λάμπετε.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Θα ερωτευτείτε αυτές τις αισθησιακές αποχρώσεις, από την πρώτη ματιά. Τρεις νέες χρωματικές διαθέσεις δίνουν στη γυναίκαRouge Volupte Shine την απόλυτη ελευθερία επιλογής σε κάθε λαμπερή στιγμή της ζωής της.

Πολυάσχολη την ημέρα και λάτρης των βραδινών εξόδων, η "κυνηγός της διασκέδασης" μπορεί πλέον να εναρμονίζει το look των χειλιών με τη διάθεσή της, επιλέγοντας μία από τις 12 νέες αποχρώσεις που είναι κατηγοριοποιημένες σε τρεις διαφορετικές οικογένειες lifestyle.

DAY BLOOMERS

Η περιποίηση των χειλιών συναντά τα ready-to-wear χρώματα. Οι πρακτικές, μοντέρνες neutral αποχρώσεις ενσαρκώνουν την ανεξάντλητη χαρά της ζωής. Το μυστικό για τέλειες selfies κάθε φορά.

  • N° 41 Corail À Porter
  • N° 42 Baume Midi Minuit
  • N° 43 Rose Rive Gauche
  • N° 44 Nude Lavallière

NIGHT BIRDS

Τα έντονα - έτοιμα για χορό - χρώματα γίνονται ο ιδανικός σύμμαχος των γυναικών που θέλουν να ξεφαντώνουν μέχρι το πρωί. Από τις ροκ συναυλίες μέχρι το κόκκινο χαλί, δεν υπάρχει κανένας λόγος για ύπνο όταν έχουν τόσο διασκεδαστικά πράγματα να κάνουν.

  • N° 45 Rouge Tuxedo
  • N° 46 Orange Perfecto
  • N° 47 Beige Blouse
  • N° 48 Smoking Plum

WEEKENDERS

Για να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, τα ανέμελα brunch, τις επισκέψεις σε μουσεία και όλες τις casual στιγμές, φλογερές αποχρώσεις έτοιμες για διασκέδαση ντύνουν την κάθε μέρα τους.

  • N° 49 Rose Saint Germain
  • N° 50 Fuchsia Stiletto
  • N° 51 Rose Saharienne
  • N° 52 Trapèze Pink

Tags Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick, YSL Rouge Volupte Shine Oil - in - Stick, LIPSTICK, beauty, lips, Ομορφια, κραγιον, χείλη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2587 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4618 s // Total time: 2.7205 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X