Τα μυστικά της Gigi Hadid για bikini body!


Τα μυστικά της Gigi Hadid για bikini body!

Μάθετέ τα όλα

Πώς καταφέρνει να διατηρεί το γυμνασμένο και θηλυκό σώμα της η καυτή σταρ της πασαρέλας; Μάθετε τα διατροφικά tips και το workout της.

H Gigi Hadid δεν ανήκει στην κατηγορία των skinny μοντέλων. Διαθέτει ένα ιδιαίτερα αθλητικό κορμί με καμπύλες, το οποίο λατρεύουν οι σχεδιαστές και φυσικά ο αντρικός πληθυσμός. Ποιο είναι το workout που ακολουθεί πιστά;

Μεταξύ άλλων το μποξ, το οποίο προτιμούν και πολλές ακόμη συνάδελφοί της. Πρόκειται για μια έντονη αερόβια άσκηση, που χαρίζει γραμμωμένα πόδια, κοιλιακούς-πέτρα και δυναμώνει τον κορμό. Το πρόγραμμά της πολλές φορές συνδυάζεται με κινήσεις tae-bo και kickboxing.

“Μεγάλωσα στην Καλιφόρνια, οπότε είχα τη δυνατότητα να είμαι συνέχεια στη θάλασσα. Έκανα από μικρή κολύμπι και έπαιζα μπιτς βόλεϊ. Από τη στιγμή που μετακόμισα στη Νέα Υόρκη έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Το γυμναστήριο μου φαίνεται απίστευτα βαρετό. Έτσι ανακάλυψα το μποξ και κόλλησα. Δεν με κουράζει ποτέ και με βοηθά να εκτονώνομαι αποβάλλοντας την ένταση. Επίσης μου αρέσει να τρέχω ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική”, σχολιάζει η σταρ.

Η σωστή διατροφή είναι κανόνας, χωρίς όμως να στερείται εντελώς τις λιχουδιές. “Πάνω απ' όλα θέλω να δείχνω υγιής και αυτό ήταν κάτι που ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το μόντελινγκ. Δεν πρόκειται να χάσω βάρος για καμία δουλειά. Προσέχω τη διατροφή μου και δεν αγοράζω έτοιμο φαγητό. Μαγειρεύω πάντα μόνη μου με φρέσκα υλικά, αποφεύγω τα γλυκά, τους υδατάνθρακες και το αλκοόλ” καταλήγει.

Ενυδατώνει τον οργανισμό της πίνοντας τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα.

Για επίπεδη κοιλιά κάνει καθημερινά πολλούς κοιλιακούς και την άσκηση-σανίδα.

Λέει "ναι" στις cheating days. Mία φορά την εβδομάδα τρώει ένα μπέργκερ.

Πηγή: elle.gr

 

Tags Gigi Hadid, Διατροφή, μυστικά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6963 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7770 s // Total time: 3.4733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X