Τα λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε αντηλιακό!


Τα λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε αντηλιακό!

Μάθετε πώς να τα διορθώσετε

Για όσες από εσάς είναι ήδη διακοπές αλλά και για αυτές που ετοιμάζονται να “αποδράσουν”, το σημερινό post είναι εδώ για να μας δώσει extra tips προστασίας και να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη φωτογήρανση φέτος το καλοκαίρι..

Γιατί δυστυχώς δεν αρκεί να κουβαλάμε στο τσαντάκι μας την αντηλιακή μας κρέμα και να “πασαλειβόμαστε” που και που όταν μας βλέπει ο ήλιος..

Υπάρχουν μερικές ζώνες-κλειδιά, τις οποίες συνήθως ξεχνάμε και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως από εκεί ξεκινάει η γήρανση και οι μικρογραμμές/ρυτίδες αλλά και τα σημάδια/πανάδες που δημιουργούνται στο πρόσωπό μας κατά την έκθεση στον ήλιο..

(Αντηλιακό στα αυτιά; Ούτε που το είχα σκεφτεί ποτέ μου!)

Κι όμως οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το επάνω μέρος των αυτιών, είναι μία από τις συχνότερες περιοχές έναρξης καρκίνου του δέρματος, γιαυτό οφείλουμε να απλώνουμε κι εκεί λίγο αντηλιακό, ειδικά όταν είμαστε στην παραλία ή όταν πιάνουμε τα μαλλιά μας κότσους ή πλεξούδες!

Επίσης, το ευαίσθητο σημείο κάτω από τα μάτια αλλά και οι εξωτερικές γωνίες των ματιών όπου δημιουργείται το λεγόμενο “πόδι της χήνας” είναι περιοχές που χρήζουν ιδιαίτερης προστασίας!

Τα πλαϊνά της μύτης και κυρίως το δερματάκι γύρω από τα ρουθούνια μας, όπως και τα χείλη, αλλά και η περιοχή επάνω από αυτά, είναι σημαντικό να προστατεύονται από τον ήλιο καθώς αν δεν απλώνετε το αντηλιακό σας και εκεί, κινδυνεύουμε να κάνετε γραμμές έκφρασης πολύ πιο έντονες από ότι φανταζόμαστε!

Τέλος, το λάθος που κάνουμε, το αντηλιακό σε όλο το προσωπάκι, χωρίς να λάβουμε υπόψη μου το δέρμα της γραμμής των μαλλιών! Ειδικά σε περιοχές που έχουμε αραιές φύτρες, οι ακτίνες του ήλιου “διεισδύουν” και μπορεί να μας κάνουν έγκαυμα χωρίς να το καταλάβουμε!! Απλώνουμε λοιπόν λίγο πιο ψηλά το αντηλιακό μας, για να είμαστε πλήρως προστατευμένοι!

Πηγή: Queen.gr

Tags αντηλιακο, προστασια, ηλιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9029 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3032 s // Total time: 3.2061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X