Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει την νέα κολεξιόν


Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει την νέα κολεξιόν

Retro Summer 2016

Η νέα συλλογή της O.P.I Retro Summer 2016 είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1970 και στις τάσεις της μόδας της εποχής εκείνης. Ξεδιπλώνει τις γλυκιές, ξέγνοιαστες ημέρες του καλοκαιριού με έξι νέα limited edition βερνίκια νυχιών.

Δώστε τέλος στις βαρετές μονότονες ημέρες και καλωσορίστε, το ήλιο και τον καθαρό γαλάζιο ουρανό. Τα χρώματα O.P.I Retro Summer 2016 θα σας ξυπνήσουν μνήμες από καλοκαιρινές διακοπές και θα σας δώσουν style και αέρα.

Βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση μαζί με τα φωτεινά χρώματα από την συλλογή O.P.I Retro Summer 2016.

Πειραματιστείτε με τα έξι νέα χρώματα από αυτή τη μικρή συλλογή που δίνει ένα εντελώς νέο νόημα τη στιγμή που οι μέρες μεγαλώνουν πιο ζεστά. Φορέστε πέδιλα και σαγιονάρες και δώστε ξεχωριστώ Retro στυλ στις εμφανίσεις σας και απολαύστε την ημέρα σας έξω στην πόλη, ή στην παραλία.

Η δεκαετία του 1970 έρχεται στην επιφάνεια και δίνει τολμηρές και σοφιστικέ αποχρώσεις. "Ονειρευόμαστε να περνάμε την ημέρα σε ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο θέρετρο χωρίς καθόλου πίεση να κάνουμε βουτιές’’ λέει η  Suzi Weiss –Fischmann, η ιδρύτρια και πρεσβυτέρια της Ο.Ρ.Ι. Τα χρώματα από την συλλογή O.P.I Retro Summer  2016 μας ταξιδεύουν σε αυτά τα τοπία.

Η OPI Summer Retro 2016 περιέχει βερνίκια και gels νυχιών στις ακόλουθες αποχρώσεις :
• Towel Me About It
• I’m Getting a Tan-gerine
• SPF XXX
• Sailing & Nail-ing
• What’s the Double Scoop?
• Flip Flops & Crop Tops

Tags O.P.I RETRO SUMMER, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5773 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3249 s // Total time: 3.9022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X