Ο Μανόλο Μπλάνικ ζωγραφίζει για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου


 Ο Μανόλο Μπλάνικ ζωγραφίζει για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Ο διάσημος Ισπανός σχεδιαστής δημιουργεί πρωτότυπα σκίτσα για το Fashion Show της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο Μπλάνικ σταμάτησε για λίγο να σχεδιάζει παπούτσια και επιδόθηκε στη ζωγραφική για την καμπάνια των σόου που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του London Fashion Week. Τα σχέδιά του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ονειρεμένα τοπία με δέντρα, αεροπλάνα, αλλά και καλλίγραμμα γυναικεία πόδια με τακούνια, που αποκαλύπτουν την ταυτότητα του δημιουργού. Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας δήλωσε ενθουσιασμένο με το αρτιστίκ αποτέλεσμα.

Ο πολυτάλαντος Μπλάνικ μίλησε για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία: να επιμελείται δηλαδή το υλικό προβολής ενός τόσο σημαντικού event, το οποίο διοργανώνεται από το Συμβούλιο Μόδας της Βρετανίας. «Το γούστο των Βρετανίδων με εμπνέει αφάνταστα. Αυτή η σειρά από σκίτσα αντιπροσωπεύει μερικές από τις προσωπικότητες που επηρέασαν καθοριστικά τη ζωή και τη δουλειά μου. Μου αρέσει το extreme στυλ, σε συνδυασμό με την αίγλη και την ομορφιά των Αγγλίδων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τα σχέδια θα παρουσιαστούν και επισήμως στο κοινό στο πλαίσιο των ποικίλων ντεφιλέ που θα πραγματοποιηθούν το Φεβρουάριο του 2013 στο Λονδίνο.

Tags Μανόλο Μπλάνικ, εβδομαδα μοδας, λονδινο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7298 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2719 s // Total time: 3.0018 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X