Βάλτε το iwhite χαμόγελό σας και απολαύστε το καλοκαίρι


Βάλτε το iwhite χαμόγελό σας και απολαύστε το καλοκαίρι

Nέα καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης

 

Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να γίνει ακόμα πιο λαμπερό χάρη στο iwhite instant, τη νέα, καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης, η οποία χαρίζει άμεσα μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια, αναδομεί το σμάλτο και ενδυναμώνει τη δομή των δοντιών.

Η σειρά iwhite αποτελείται από τρία προϊόντα: το σύστημα λεύκανσης iwhite, την οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμά.

iwhite Instant: Eίναι μια εύκολη και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλής στη χρήση θεραπεία που μπορεί να γίνει στο σπίτι. Η συσκευασία περιέχει 10 λεπτά, εύκαμπτα, προγεμισμένα μασελάκια που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και μέγιστη απόδοση. Το ειδικό gel λεύκανσης είναι ασφαλές και άμεσα αποτελεσματικό. Η εφαρμογή γίνεται και στην άνω και κάτω οδοντοστοιχία, ταυτόχρονα, για 20 λεπτά την ημέρα για άμεσο αποτέλεσμα, έως και 8 τόνους λευκότερα δόντια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 συνεχόμενες ημέρες για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ή εναλλακτικά, όποτε κριθεί απαραίτητο.

iwhite Instant οδοντόκρεμα λεύκανσης: Mε "τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης" η οποία αφαιρεί λεκέδες και λευκαίνει σε βάθος είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Το ενεργό συστατικό PAP λευκαίνει και καθαρίζει αποτελεσματικά, οι εξειδικευμένοι μικροκρύσταλλοι καθαρισμού απομακρύνουν λεκέδες και κηλίδες προσφέροντας έντονη λάμψη, ενώ τα ενεργά πολυφωσφορικά σωματίδια προστατεύουν τα δόντια από τη δημιουργία λεκέδων κι έχουν άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης.

iwhite Instant Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών: Έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά και να διασφαλίσει το λευκό χαμόγελό για περισσότερο διάστημα. Εκτός από την τεχνολογία τριπλής δράσης περιέχει κι άλλα ενεργά συστατικά, όπως φθόριο, το οποίο ενδυναμώνει τα δόντια.

Τα προϊόντα iwhite διατίθενται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο από την εταιρεία Lifepharma (Z.A.M.) Ltd, Για τη χρήση τους συνίσταται και η συμβουλή του οδοντίατρού σας.

Tags iwhite, δόντια, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0782 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4207 s // Total time: 2.4989 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X