Ο Κύπριος πίσω από το πολύ δημοφιλές brand-ρακέτες «Ace»


Ο Κύπριος πίσω από το πολύ δημοφιλές brand-ρακέτες «Ace»

Ο Στέφανος Ιεροδιακόνου από τη Λευκωσία έζησε, σπούδασε και δούλεψε για αρκετά χρόνια στο Μαϊάμι. Εκεί όπου το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ!

 κόσμος εκεί, όπως μας λέει, συχνάζει σε παραλίες και beach bars και όλοι είναι κυριολεκτικά με μια ρακέτα κι ένα κοκτέιλ στο χέρι. Στην ίδια φάση, δηλαδή, που βρίσκονται και οι περισσότεροι εδώ στην Κύπρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι η αλήθεια πως, τα μόνα που χρειαζόμαστε να μας συνοδεύσουν στις παραλίες είναι ένα ζευγάρι ρακέτες, ένα καπέλο, μια πετσέτα και μια τσάντα θαλάσσης. 

Εξού και ερχόμενος πίσω στην Κύπρο, ο Στέφανος αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο κυπριακό brand με προϊόντα για την παραλία και όχι μόνο.

Μαζί με μια ομάδα ατόμων, που επίσης αγαπούν τη θάλασσα, έφτιαξαν το πρώτο προϊόν του brand «Ace». Πρόκειται για ένα ζευγάρι με ανθεκτικές στο χρόνο ρακέτες, οι οποίες κατάφεραν από τον πρώτο κιόλας χρόνο της κυκλοφορίας, μέσα σε ένα καλοκαίρι, να κάνουν δυναμική εμφάνιση στις κυπριακές παραλίες.

Με αφορμή, λοιπόν, τον «χαμό» που γίνεται φέτος με τις ρακέτες «Ace», η City βρήκε ο άτομο που βρίσκεται πίσω από αυτές.

Tags κυπρος, ρακετες, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1499 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3080 s // Total time: 2.4579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X