EcoBeauty: Επαναφέρετε τη φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σας


EcoBeauty: Επαναφέρετε τη φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σας

Αναζητήστε τη νέα φυσική φροντίδα επιδερμίδας μέσα στον κατάλογο

Η EcoBeauty από την Oriflame έχει υποστεί μία μεγάλη μεταμόρφωση – οι ειδικοί άκουσαν τα σχόλια σχετικά με την προηγούμενη σειρά και συγκεντρώυθηκαν στο να δημιουργήσουν μία premium φυσική εμπειρία περιποίησης της επιδερμίδας για τους πελάτες τους. Με νέα αρώματα, νέες συνθέσεις, βελτιωμένες συσκευασίες και με πιο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, δημιούργησαν μία νέα εμπειρία οικολογικής πολυτέλειας για την περιποίηση της επιδερμίδας. Πήραν τα καλύτερα από τη φύση και τα μεταμόρφωσαν σε μία απίθανη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που φροντίζει την επιδερμίδα με μερικά από τα πιο αγνά, πιο αντιοξειδωτικά και πιο θρεπτικά συστατικά της φύσης. Αυτή είναι η νέα και βελτιωμένη EcoBeauty.

Η φιλοσοφία πίσω από την EcoBeauty είναι απλή: θέλουν να προσφέρουν στους καταναλωτές πολυτελή και αειφόρα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας που μπορούν να εμπιστεύονται. Τα προϊόντα EcoBeauty περιέχουν φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά εκχυλίσματα επιλεγμένα ειδικά για τις μοναδικές, ωφέλιμες για την επιδερμίδα, ιδιότητές τους. Αυτά τα αντιοξειδωτικά και πολύ θρεπτικά συστατικά, φροντίζουν την επιδερμίδα σας, θρέφοντάς την και αναζωογονώντας τη διατηρώντας την υγιή και λεία. Χωρίς Paraben.

Η σειρά περιλαμβάνει Έλαιο Προσώπου, Κρέμα Προσώπου, Κρέμα Ματιών, Serum, Προϊόν Καθαρισμού και Τονωτική Λοσιόν, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και Μάσκα Προσώπου.

Tags ECOBEAUTY, oriflame, ORIFLAME ECOBEAUTY, eco, beauty, face, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4849 s (292 Queries.) // Parse time: 0.3470 s // Total time: 2.8319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X