Η Kiehl's παρουσιάζει μια ήπια απολέπιστική σύνθεση για τη νύχτα


Η Kiehl

Αναζωογονεί την επιδερμίδα ως το πρωί

Για πρώτη φορά τo εκχύλισμα φλοιού κινόα ενσωματώθηκε σε μια αντιγηραντική περιποίηση νύχτας. Το ολοκαίνουργιο Kiehl’s Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate προσφέρει πιο γρήγορη ανάπλαση, βελτιωμένη υφή, πιο ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, πιο απαλή και πιο φωτεινή επιδερμίδα.

Καλύπτοντας δύο ανεκπλήρωτες ανάγκες:

Αυτά τα μειονεκτήματα οδήγησαν στην ανάπτυξη των καλλυντικών πήλινγκ για το σπίτι, τα οποία είναι μεν πιο οικονομικά, αλλά μπορεί να μην είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα πήλινγκ ή να μην είναι καλά ανεκτά από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να προκαλούν ερεθισμό ή ερυθρότητα. Επιπλέον, χωρίς την υποστήριξη ιατρού, η ευαισθησία της επιδερμίδας μετά από μια εφαρμογή στο σπίτι μπορεί να υπερβεί τον ερεθισμό ενός δερματολογικού πήλινγκ.  

Για να προσφέρουν μια καινοτόμο λύση στις πελάτισσες που αναζητούν ήπιες και οικονομικά προσιτές εναλλακτικές για το σπίτι, αντί των χημικών πήλινγκ, καθώς και σε πελατισσες που επιθυμούν την αυξημένη αποτελεσματικότητα μιας δερματολογικής διαδικασιας, οι χημικοί της Kiehl’s χρησιμοποίησαν Εκχύλισμα Φλοιού Κινόα, σε συνδυασμό με Οξέα Φρούτων, Εκχύλισμα Κάκτου και Φυτικό Οξύ, για να αναπτύξουν το Nightly Refining Micro-Peel Concentrate. Αυτή η καινοτομία προσφέρει πολλαπλά οφέλη:

1. Μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντιγηραντική περιποιηση νύχτας για χρήση στο σπίτι και
2. ενισχυμένα αποτελέσματα, καλύτερη ανοχή και ταχύτερη ανάκαμψη όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πήλινγκ σε δερματολόγο.

Το Nightly Refining Micro-Peel Concentrate είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και τις ευαίσθητες. Εφαρμόζετε 2-3 σταγόνες σε καθαρή επιδερμίδα κάθε βράδυ πριν το κατάλληλο διάλυμα και το ενυδατικό προϊόν.

Tags Kiehl’s, Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate, Kiehl’s Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate, πήλινγκ, peeling, beauty, Ομορφια, face, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0801 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3840 s // Total time: 2.4640 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X