Απίστευτες εικόνες από το ξυλοδαρμό της Lohan στη Μύκονο από τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της


Απίστευτες εικόνες από το ξυλοδαρμό της Lohan στη Μύκονο από τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της

Φωτογραφίες που προκαλούν σοκ

Εικόνες που προκαλούν σοκ είδαν το φως της δημοσιότητας από τις διακοπές της Lindsay Lohan στη Μύκονο με τον κατά επτά χρόνια νεότερο σύντροφό της, Egor Tarabasov.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός μιλώντας στον αγγλικό Τύπο παραδέχθηκε πως η σχέση της με τον Ρώσο επιχειρηματία, έλαβε τέλος παρά το γεγονός πως στο ξεκίνημά της όλα έδειχναν ιδανικά και ήλπιζε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η "Daily Mail" το ζευγάρι είχε έναν άγριο τσακωμό κατά τη διαμονή του στη Μύκονο, για λόγους οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί.

Σύμφωνα με τη  Lindsay Lohan, ο Egor Tarabasov είχε μεθύσει και έγινε ιδιαίτερα επιθετικός. Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η 30χρονη ηθοποιός πέταξε το κινητό τηλέφωνο του Ρώσου έξω από το τζιπ και στη συνέχεια αυτός την κυνήγησε για να της το πάρει από τα χέρια.

Την άρπαξε μάλιστα από πίσω προσπαθώντας με βίαιο τρόπο να της αποσπάσει το κινητό, προκαλώντας την μικροτραυματισμό.

"Δεν μπορείς να μείνεις σε μια σχέση μόνο από αγάπη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να πέφτεο θύμα βίας και να μένει με έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δεν ζητά καν συγγνώμη", τόνισε η  Lindsay Lohan.

Πηγή: iefimerida

Tags Lindsay Lohan, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, ξυλοδαρμός, Μύκονος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2018 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3755 s // Total time: 2.5773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X