Megan Fox: Έγινε μητέρα για τρίτη φορά!


Megan Fox: Έγινε μητέρα για τρίτη φορά!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Όπως μεταδίδει το "Ε!" η 30χρονη ηθοποιός και ο 43χρονος σύζυγός της (με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση), έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ονόμασαν…Τζούρνεϊ Ρίβερ Γκριν, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το τρίτο αγόρι για την Megan Fox και τον Austin Green, οι οποίοι έχουν ήδη δυο γιους: Τον 3χρονο Νόα και τον 2χρονο Μπόντι.

Μάλιστα το νέο μέλος της οικογένειας ήταν και αυτό που έφερε ξανά κοντά το ζευγάρι, μετά την αίτηση διαζυγίου που είχε καταθέσει η καλλονή ηθοποιός, όπως αναφέρει το star,  τον περασμένο χρόνο (και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο) επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

Ωστόσο αφότου έγινε γνωστό πως η Megan ήταν έγκυος (τον περασμένο Απρίλιο), κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε, με τον 42χρονο Austin Green να βγαίνει και να δηλώνει πως εκείνος είναι ο πατέρας και πως η τρίτη εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη.

Να αναφέρουμε τέλος, πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004 (τότε η Μέγκαν ήταν μόλις 18 ετών και ο Austin Green 30), το 2006 αρραβωνιάστηκαν, και το 2010 παντρεύτηκαν σε μια πριβέ τελετή στο Four Seasons του Μάουι στη Χαβάη.

Πηγή: youweekly.gr

Tags Megan Fox, austin green, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7171 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2851 s // Total time: 3.0022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X