Με βροχές το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου


Με βροχές το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου αναμένεται βροχερό, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, βροχές αναμένονται το Σαββατοκύριακο σε περιοχές του εσωτερικού.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι, πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά.Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags κυπρος, καιρος, δεκαπενταυγουστος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7260 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5906 s // Total time: 3.3166 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X