Το Coaching και η φόρμουλα της επιτυχίας, στην Κύπρο


Το Coaching και η φόρμουλα της επιτυχίας, στην Κύπρο

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο coaching και θα μάθουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει κάποιος επαγγελματίας coach

Χιλιάδες celebrities καθώς και αθλητές ανά τον κόσμο όπως οι Oprah Winfrey, Maria Menounos, Bill Clinton, Hugh Jackman και Serena Williams γνωρίζουν ότι η επιτυχία επιταχύνεται με το coaching.

Ότι ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις λέει η ρήση, όμως χρειαζόμαστε υποστήριξη. Tο coaching, είναι ένας μοναδικός τρόπος επίτευξης των στόχων μας, ένας δρόμος που μας οδηγεί στην ευτυχία και στην ολοκλήρωση.

Είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία αναπτύσσουμε την δεξιότητα που όλοι έχουμε μα λίγοι γνωρίζουμε πώς να την χρησιμοποιούμε: την δεξιότητα του να είμαστε ευτυχισμένοι.

Μετά την επιτυχία του 1ου coaching workshop Cyprus με 120 συμμετέχοντες, η Global Academy of Coaching παρουσιάζει στην Κύπρο την βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση life coach Τζιλ Δούκα, MBA, PCC την guru της ευτυχίας όπως την ονομάζουν τα media, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Μέσα σε 3 1/2 ώρες, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο coaching και θα μάθουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει κάποιος επαγγελματίας coach. Θα μάθουν επίσης, τρόπους για να βελτιώσουν την επικοινωνία τους καθώς και την ζωή τους.

Οι 3 1/2 ώρες του πρώτου Coaching Workshop Cyprus είναι η εισαγωγή στο πρόγραμμα Coaching Training της Global Academy of Coaching το οποίο αναπτύσσεται σύμφωνα με τα πρότυπα της International Coaching Federation ως Approved Coach Specific Training (ACSTH) όπως αναγράφονται από την ICF στο https://www.coachfederation.org

Το Coaching Workshop Cyprus απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη, επιχειρηματίες και νέους που θέλουν να κάνουν την διαφορά ως ηγέτες, που θέλουν να αναπτύξουν τα θετικά τους σημεία και να μάθουν τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεται να έχει ένας coach. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
H εγγραφή στην guest list γίνεται μόνο εδώ.

H παρουσίαση θα γίνει στα Ελληνικά, όμως οι συμμετέχοντες είναι σημαντικό να έχουν πολύ καλή γνώση Αγγλικών, μια και η ορολογία είναι στην Αγγλική γλώσσα. 

Στο coaching workshop Cyprus θα κληρωθεί μια θέση για το Coaching Training της Global Academy of Coaching αξίας 2.980 ευρώ.

Προσκεκλημένη εισηγήτρια είναι η Τζιλ Δούκα, πιστοποιημένη life coach σε επίπεδο PCC από την International Coaching Federation, mentor coach πιστοποιημένη από την ICF και #1 International bestselling Author. Η Τζιλ Δούκα βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μέντορας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Βusiness Mentors.

To βιβλίο Αγάπη Τώρα, Create Love το οποίο συνέγραψε με τον σύζυγό της Νικόλα Ουρανό είναι #1 στην Ελλάδα και Κύπρο, ψηφίστηκε στα βραβεία βιβλίου του Public ως ένα από τα 10 κορυφαία βιβλία του 2014 στην κατηγορία ΕΥ ΖΗΝ και η αγγλική του μετάφραση έγινε Amazon bestseller.

Είναι μέλος του International Coaching Federation, μέλος του European Mentoring and Coaching Council και εκ των ιδρυτικών μελών του  Evolutionalry Business Council.

Η κ.  Δούκα Τζιλ είναι η μόνη Ελληνίδα προσκεκλημένη στο Association of Transformational Leaders.
Θεωρείται από τον Ελληνικό τύπο μια από τις πιο καταξιωμένες coaches με πάνω από 1.500 ώρες one on one coaching sessions. Είναι Ελληνο-Καναδή και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε πάνω από 4.000 άτομα, σε 4 ηπείρους. Είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες που προσκλήθηκαν να μιλήσουν σε TEDx event στην Ασία, στην Ινδία ενέπνευσε πάνω από 1200 άτομα με την ομιλία της η οποία είχε θέμα ”Our Unique Failures”. Στο TEDxNicosia η ομιλία της είχε θέμα "How to Regenerate Your Work". Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ήταν manager σε πάνω από 400 άτομα, σε μεγάλα projects οργανωσιακής ανάπτυξης πολυεθνικών εταιριών ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και ως Human Resources Manager. Αρθογραφεί στον παγκόσμιο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, εμφανίζεται στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο σε  Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική.  Δάσκαλοί της είναι οι Jack Canfield, Tony Robbins, Brendon Burchard, Marie Diamond, John Gray, Marci Shimoff, Deepak Chopra, Leonard Orr, Sondra Ray. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Ταξιδεύει με τον άντρα της και την κόρη τους ανά τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα για το coaching workshop Cyprus www.globalacademyofcoaching.com

Tags jill doukas, coaching, go out, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2214 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4599 s // Total time: 2.6813 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X