Σήμερα το Cyprus Comic Con 2016


Σήμερα το Cyprus Comic Con 2016

Η μεγάλη διοργάνωση των κομικάδων της Κύπρου πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά και επιφυλάσσει εκπλήξεις 

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, το Cyprus Comic Con επιστρέφει το 2016 και υπόσχεται να είναι καλύτερο αλλά και… μεγαλύτερο! Οι διοργανωτές του Con, το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά, λαμβάνοντας υπόψη τα πολύτιμα σχόλια αλλά και τις εισηγήσεις του κοινού, αποφάσισαν η φετινή εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες.

Το Cyprus Comic Con έχει καταφέρει να αποσπάσει διάφορα θετικά σχόλια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό. Στόχος του είναι να μεταφέρει στην Κύπρο το πάθος αλλά και τον ενθουσιασμό των Comic Conς που γίνονται σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας αυτά τα event που φέρνουν τους λάτρεις της pop κουλτούρας πιο κοντά – βιβλία κόμικ, μουσική, gaming, φιλμ, τηλεόραση αλλά και τόσα άλλα.

Θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη (3-4/09/2016 από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 και από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 αντίστοιχα), και οι απανταχού geeks της Κύπρου θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και να απολαύσουν ένα από τα μεγαλύτερα events του νησιού. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Έρχεται το Cyprus Comic Con 2016, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6401 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3686 s // Total time: 3.0087 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X