Made in Cyprus: H μεγαλύτερη έκθεση Κυπριακών Προϊόντων


Made in Cyprus: H μεγαλύτερη έκθεση Κυπριακών Προϊόντων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από την εταιρεία World Trade Centre Cyprus η μεγαλύτερη έκθεση κυπριακών προϊόντων.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης της προηγούμενης χρονιάς, η έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών Made in Cyprus, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Μαρίνα Λεμεσού στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Σκοπός της έκθεσης η στήριξη, προώθηση και προβολή των Κυπριακών προϊόντων και παραγωγών σε ντόπιους και τουρίστες.

Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Υποστηρικτές ο Δήμος Λεμεσού, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, Ράδιο Πρώτο και Russian Radio.

Platinum Χορηγός: Cyprus Land, Cyprus Inform
Gold Χορηγοί: PWC, Τράπεζα Κύπρου, Trust, PrimeTel
Χορηγός Επικοινωνίας: Time Out

Πληροφορίες για τη World Trade Center Cyprus
Η εταιρεία World Trade Center Cyprus (www.wtccy.org) είναι μέλος από το 2004 του διεθνoύς οργανισμού World Trade Centers Association, στις ΗΠΑ. Ο οργανισμός έχει παρουσία σε 90 και πλέον χώρες με περισσότερα από 300 αδειοδοτημένα World Trade Centers σε κάθε πόλη/χώρα.  Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες όπως επιχειρηματικές λύσεις σε εταιρείες, επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης, serviced offices,  διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών προς και από το εξωτερικό, όπως επίσης διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων και εκθέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25 588116, info@made-in-cyprus.org ή www.made-in-cyprus.org

 

Tags made in cyprus, εκθεση, κυπριακά προιόντα, go out, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2960 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2695 s // Total time: 2.5655 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X