Τι είναι το Life Coaching και πώς σε βοηθάει να δημιουργήσεις την ζωή που επιθυμείς;


Τι είναι το Life Coaching και πώς σε βοηθάει να δημιουργήσεις την ζωή που επιθυμείς;

To Life Coaching έχει γίνει πολύ της μόδας και επίκεντρο πολλών συζητήσεων.

Με αφορμή το 2o Coaching Workshop Cyprus που θα γίνει το Σάββατο 17/9 στο Hilton Cyprus, (το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ μιλάμε με ανθρώπους που έχουν κάνει life coaching καθώς και life coaches για την εμπειρία τους.

« Το Coaching, σύμφωνα με τον ορισμό της International Coach Federation, είναι η διαδικασία ανάπτυξης, μέσα από την οποία ο πελάτης ή coachee, όπως λέγεται, υποστηρίζεται ώστε να πετύχει έναν συγκεκριμένο στόχο,» μας λέει η Τζιλ Δούκα, Life Coach και διευθύντρια σπουδών της Global Academy of Coaching, που την γνωρίζουμε από την Κυπριακή τηλεόραση και το ραδιόφωνο.  «Ο στόχος μπορεί να έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή ή την επαγγελματική του ανέλιξη. 

Ο coach δεν είναι ένας φίλος που θα πει την γνώμη του. Είναι αντικειμενικός και σπρώχνει τον coachee έξω από την ζώνη άνεσής του ώστε να επιτύχει τα όνειρά του. Απευθύνοντας δυναμικές ερωτήσεις, υποστηρίζει τον coachee να βρει, να επιτρέψει να ‘αναδυθούν’ από μέσα του οι λύσεις και τα εργαλεία για να πετύχει αυτό που θέλει. Χτίζεται με αυτό τον τρόπο μια σχέση εμπιστοσύνης.  Για αυτόν τον λόγο coaching κάνουν οι άνθρωποι που είναι ηγέτες, που θέλουν να κάνουν την διαφορά με την ζωή τους, οι άνθρωποι που ‘ψάχνονται’. Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω ότι το coaching απευθύνεται σε υγιείς και ισορροπημένους ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν είναι ψυχοθεραπεία, ούτε υποκαθιστά τη συμβουλευτική ή άλλου τύπου ψυχική φροντίδα. »

«Ήθελα να έχω ισορροπία μεταξύ της προσωπικής καθώς και της επαγγελματικής ζωής μου», λέει η Άντρια Ιωαννίδου, «και απευθύνθηκα σε life coach. Ως εργαζόμενη μητέρα, είχα χάσει τον ρόλο μου στη σχέση με τον άντρα μου, το παιδί μου και όλα με εκνεύριζαν στην εργασία μου. Με το coaching κατάλαβα ότι έχω 100% ευθύνη για την ζωή μου και βρήκα τρόπους να κάνω την καθημερινότητά μου πιο ήρεμη. Μετά από κάθε συνεδρία, νιώθω ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο και αυτό το συναίσθημα, δεν το αλλάζω με τίποτα! »

“Σπούδασα Life Coaching στην Global Academy of Coaching γιατί ήθελα να αλλάξω την ζωή μου και από τότε οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Έμαθα τρόπους να βοηθάω τον εαυτό μου καθώς και τους συνανθρώπους μου και έγινα καλύτερος άνθρωπος,” λέει η Χάρης Αλεξάνδρου σπουδάστρια της Global Academy of Coaching.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τι λένε άλλοι φοιτητές της Global Academy of Coaching για το πρόγραμμα: 

Είναι σημαντικό να μάθει ο κόσμος τι είναι το coaching ως επάγγελμα και πώς μπορεί να μας βοηθήσει, για αυτόν τον λόγο στο 2o Coaching Workshop Cyprus που θα γίνει το Σάββατο 17/9 στο Hilton Cyprus  στην ουσία θα κάνουμε μια εισαγωγή στο coaching ως επάγγελμα, λέει η Ειρήνη Ταπταράκη, Global Academy of Coaching Project Manager.

Πιο συγκεκριμένα, θα μάθουμε τι είναι το coaching, σε τι αφορά και πώς μπορεί, στην πράξη, να μας βοηθήσει να πετύχουμε. Μέσα σε 3 ½ ώρες όσοι παρευρεθούν στο Hilton Cyprus θα γνωρίσουν τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεται να έχει ένας επαγγελματίας coach. Επίσης, μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες και ασκήσεις, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους και θα μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και να τις μετατρέπουν σε ευκαιρίες.

To σεμινάριο θα κάνει η Τζιλ Δούκα MBA, PCC Life Coach, , #1 International bestselling -βραβευμένη συγγραφέαs του βιβλίου Αγάπη Τώρα και βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κυρία Δούκα θεωρείται μια από τις κορυφαίες coaches της Ευρώπης.
Οι 3 ½ ώρες του Coaching Workshop Cyprus  είναι η εισαγωγή στο πρόγραμμα Coaching Training της Global Academy of Coaching το οποίο αναπτύσσεται σύμφωνα με τα πρότυπα της International Coaching Federation ως Approved Coach Specific Training (ACSTH). Αυτό το workshop θα είναι και η επίσημη έναρξη της πιστοποίησης του Global Academy of Coaching για το φθινόπωρο.

Aπευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη, επιχειρηματίες και νέους που θέλουν να κάνουν την διαφορά ως ηγέτες, που θέλουν να εξελίξουν τα θετικά τους σημεία και να πετύχουν υψηλές επιδόσεις και να μάθουν τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεται να έχει ένας coach.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

H εγγραφή στην guest list γίνεται μόνο μέσω του link: 
http://www.eventbrite.com/e/coaching-workshop-cyprus-september-2016-tickets-26990206434

Μάθετε περισσότερα στο www.globalacademyofcoaching.com

Tags jill douka, life coaching


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3147 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4117 s // Total time: 2.7263 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X