Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε παρουσιάστρια και την έριξε κάτω!


Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε παρουσιάστρια και την έριξε κάτω!

Δείτε τις εικόνες

Έχουμε δει κι έχουμε δει εκδηλώσεις αγάπης των ζώων προς τους ανθρώπους, αλλά αυτό που θα δείτε στο video… είναι όλα τα λεφτά, καθώς η διάσημη παρουσιάστρια Amanda Holden, έγινε δέκτης της λατρείας ενός… παθιασμένου Λαμπραντόρ!

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης των βραβείων "Animal Hero Awards", στο Grosvenor House, όπου η 45χρονη παρουσιάστρια ήταν οικοδέσποινα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Μπάξτερ (ο ερωτύλος σκύλος), χάρηκε τόσο πολύ που την είδε, όρμηξε πάνω της,την έριξε κάτω, και έτσι όπως η Amanda ήταν πεσμένη κάτω άρχισε να την γλύφει στο πρόσωπο και να μην την αφήνει!

Όσο για την Amanda Holden; Έσκασε στα γέλια από την εκδήλωση λατρείας του λαμπραντόρ και σηκώθηκε πάνω με τα χίλια ζόρια.

Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε πως ο Μπάξτερ κέρδισε το βραβείο του "Σκύλου Ήρωα", καθώς πριν από λίγο καιρό είχε σώσει ένα 6χρονο κοριτσάκι, την Ολίβια Γκούντμαν από βέβαιο πνιγμό.

Ο εννέα μηνών σκύλος, κατάλαβε αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά, άρχισε να γαυγίζει σαν τρελός και δεν σταμάτησε έως ότου η μαμά της Ολίβια κατάλαβε τι συμβαίνει και κάλεσε ασθενοφόρο.

"Η Ολίβια χρωστά τη ζωή της σε ένα κουτάβι. Είμαι συγκινημένη από τον ηρωισμό των ζώων, ειδικά όταν ένα κουτάβι καταφέρνει και σώζει την ζωή ενός παιδιού με αναπηρία. Κάθε φορά που το σκέφτομαι χρειάζομαι χαρτομάντιλα".

Tags Amanda Holden, showbiz κύπρος, gossip, σκύλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5149 s (234 Queries.) // Parse time: 5.2727 s // Total time: 7.7876 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X