Φαντασμαγορική η υποδοχή του νέου έτους στη Λάρνακα


Φαντασμαγορική η υποδοχή του νέου έτους στη Λάρνακα

Με μουσική, πυροτεχνήματα, άφθονο δωρεάν ποτό, ξηρούς καρπούς και ρίψη πυροτεχνημάτων θα αποχαιρετήσει απόψε το 2012 και θα υποδεχθεί το 2013, ο Δήμος Λάρνακας στην Πλατεία Ευρώπης, στις Φοινικούδες.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης «θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο με μουσική, κρασί, ζιβανία και φυσικά την κοπή της βασιλόπιττας. Όπως μια οικογένεια σε εξαιρετικά γεγονότα όπως είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλεί τους συγγενείς και φίλους να περάσουν μαζί την βραδιά και να ευχηθούν ο ένας τον άλλο και να συνεορτάσουν, έτσι και η πόλη μας καλεί τους συμπολίτες μας να συνεορτάσουμε την άφιξη του νέου χρόνου» είπε και πρόσθεσε πως "σε αυτό το πνεύμα οικονομικής περισυλλογής που υπάρχει, χρειάζονται τέτοιες εκδηλώσεις ώστε να στέλνουμε μηνύματα αισιοδοξίας».

Εξέφρασε την ελπίδα ότι «ο καινούργιος χρόνος θα φέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ανατολής καινούργιων ημερών ενάντια στο γκρίζο του χρόνου που αφήνουμε πίσω μας. Εύχομαι το 2013 να αναστήσει την ελπίδα στις ζωές όλων μας, να φέρει την πρόοδο και την προκοπή στη Λάρνακα που τόσο αγαπάμε και να είναι ένας χρόνος πιο συγκροτημένος για όλους μας με υγεία και χρόνια πολλά».

Tags 2013, λαρνακα, νεα χρονια, γιορτές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7144 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3358 s // Total time: 3.0502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X