Βαρβάρα Χριστοφή: Είναι με το σύντροφό της από το λύκειο!


Βαρβάρα Χριστοφή: Είναι με το σύντροφό της από το λύκειο!

Όλα όσα είπε για αυτόν

Είναι το κορίτσι µε τα καταπράσινα µάτια που γοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου όλο το καλοκαίρι µέσα από το trailer της νέας σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ, Γαλάτεια. Η Βαρβάρα Χριστοφή, υποδύεται τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και η Madame Figaro δεν µπορεί παρά να υποκύψει στο µυστηριώδες βλέµµα της!

Ανάµεσα στους ρόλους που έχεις υποδυθεί στο θέατρο, είναι και αυτός της Σταχτοπούτας. Εσύ πιστεύεις στους πρίγκιπες και στα παραµύθια;

Πιστεύω ότι λίγη µαγεία και λίγο παραµύθι, όλοι το χρειαζόµαστε στις ζωές µας. ∆εν είναι κακό να ονειρευόµαστε. ∆εν το αποκλείω να υπάρχει ένας πρίγκιπας για τον καθένα. Άλλωστε εγώ νιώθω ότι τον έχω βρει.

Πόσο καιρό είστε µαζί µε τον "πρίγκιπά" σου;

Πολλά χρόνια, από το λύκειο και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να φύγω από την Ελλάδα και να επιστρέψω στην Κύπρο.

Στο θέατρο και την τηλεόραση, ο έρωτας είναι πρωταγωνιστής. Στην πραγµατικότητα όµως αντέχει ο έρωτας ή είναι κάπως υπερεκτιµηµένος;

Όχι, ο έρωτας δεν είναι υπερεκτιµηµένος. Η δική µου ζωή είναι πιο µίζερη χωρίς τον έρωτα, τον χρειάζοµαι. Και πιστεύω για να έχει τόση απήχηση, ότι και ο υπόλοιπος κόσµος τον χρειάζεται.

Τι έχεις µάθει µέσα από αυτή τη µακροχρόνια σχέση;

Αυτό που κατάλαβα εγώ για τον έρωτα είναι ότι χάνεται, επανέρχεται και οφείλεις συνέχεια να τον διεκδικείς. ∆εν ερωτεύεσαι µία φορά και τελείωσε µέσα σε µία σχέση. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ο έρωτας πρέπει να κερδίζεται συνέχεια. Έχει να κάνει και µε τον θαυµασµό. Πρέπει να θαυµάζεις τον άνθρωπό σου.

Είσαι πιο δηµιουργική όταν είσαι ερωτευµένη;

Όχι απαραίτητα, τα ξεχωρίζω αυτά τα δύο. Στη δουλειά µου συγκεντρώνοµαι στο αντικείµενο που έχω να κάνω. Στην προσωπική µου ζωή όµως, ως Βαρβάρα, όταν είµαι ερωτευµένη, είµαι πιο θετική. Όταν δεν είµαι, νιώθω ότι κάτι µου λείπει.

Ο σύντροφός σου έχει σχέση µε το χώρο της υποκριτικής;

Όχι, καµία σχέση.

Σου κάνει καθόλου ζήλιες τώρα που έχεις γίνει γνωστή;

Επειδή είµαστε χρόνια µαζί, ξέρει τον χαρακτήρα µου και έχουµε εµπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Οπότε ξέρει την αγάπη που έχω για τη δουλειά µου και το πόσο πάλεψα για να γίνω ηθοποιός. Με στηρίζει και είναι δίπλα µου.

Πηγή: Madame Figaro, Τεύχος Σεπτεμβρίου 2016

Tags βαρβαρα χριστοφη, συντροφοσ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4297 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6055 s // Total time: 4.0352 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X