Nail contouring! Το contouring στα νύχια είναι το νέο contouring προσώπου!


Nail contouring! Το contouring στα νύχια είναι το νέο contouring προσώπου!

Σου λύνει και κάποια πρακτικά θέματα

Contouring μπορείς να κάνεις πλέον όπου βάζει ο νους σου! Γιατί πέρα από το γεγονός ότι είναι τάση, σου λύνει και κάποια πρακτικά θέματα. Πάρε για παράδειγμα τα νύχια σου: αν τα τρως συνέχεια με αποτέλεσμα να μην τα έχεις δει ποτέ μακριά ή αν δεν τα τρως συνέχεια και απλώς έχεις πολύ κοντή βάση το nail contouring αποδεικνύεται σωτήριο!

Στο συγκεκριμένο trend μας σύστησε η Jin Soon Choi (celebrity manicurist και με δική της σειρά με βερνίκια) μέσα από το fashion week της Νέας Υόρκης για την σεζόν spring/summer 2017 που έριξε αυλαία αρκετές μέρες πριν. 

Η λογική του nail contouring είναι αντί να κάνεις όλη την επιφάνεια του νυχιού να σχηματίζεις μια αρκετά παχιά γραμμή στο κέντρο αφήνοντας κενά δεξιά και αριστερά. Έτσι, δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια σου είναι αρκετά πιο μακριά. Βεβαίως, για όλες εμάς που δεν τα πάμε πολύ καλά με το να βάφουμε τα νύχια μας κερδίζουμε και ένα δεύτερο... τρυγόνι αφού έτσι αποφεύγεις να μουντζουρώνεις με βερνίκι τα δάχτυλά σου!

"Αυτό το look δεν είναι απλώς cool και δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια είναι πιο μακριά αλλά επιπλέον είναι πολύ απλό να το πετύχεις αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι το πινέλο που έρχεται μαζί με το βερνίκι σου!", είπε η ίδια στο αμερικάνικο Cosmopolitan!

Πηγή: tlife.gr

 

A photo posted by JINsoon (@jinsoon) on

Tags Nail contouring, Nail, beauty, Νυχια, Ομορφια, contouring


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4443 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4537 s // Total time: 2.8980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X