Guerlain Fall Collection 2016: Μια παλέτα από 5 αποχρώσεις σκιών που ταιριάζουν σε κάθε γούστο


Guerlain Fall Collection 2016: Μια παλέτα από 5 αποχρώσεις σκιών που ταιριάζουν σε κάθε γούστο

Τολμήστε να φορέσετε τις σκιές σας με τα μάτια κλειστά!

Ο Guerlain προσφέρει έξι ολοκληρωμένη παλέτες ματιών. Κάθε σετ περιέχει πέντε τέλειες αποχρώσεις για να ενισχύσετε τα μάτια σας με μια πινελιά και να δημιουργήσετε το επιθυμητό βλέμμα - από ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα σε ένα έντονο smoky eye - κάθε μέρα.

ΤΟ  LINER ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΓΡΑΜΜΗ - L’ART DU TRAIT, PRECISION FELT EYELINER

Υιοθετήστε το για να δημιουργήσετε μάτια σαγηνευτικά. Αλάνθαστο, σύγχρονο και κλασσικό. Αυτό το αυθεντικό eyeliner σας επιτρέπει να σχηματίσετε τα μάτια σας ανάλογα με τα δικά σας γούστα και στυλ. Διακριτικό ή έντονο ανάλογα με τη διάθεση σας.

BANK ON BLACK…ULTRA - BLACK

Βαθύ και έντονο, αυτό το ultra-black felt eyeliner γλιστρά τέλεια, χαρίζοντας μια άψογη γραμμή. Δεν μουτζουρώνει και είναι ανθεκτικό στο νερό και στα δάκρυα για 8 ώρες.

ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ

Εύκολο στη χρήση ακόμα και για αρχάριες. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό, μακρύ, αιχμηρό άκρο εξασφαλίζει ένα ακριβές σχήμα, από μια διακριτική λεπτή γραμμή σε ένα εντυπωσιακό γραφικό πέρασμα.

ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ, ΚΡΑΓΙΟΝ  KISSKISS ΠΟΥ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Για να προσθέσετε την απόλυτη πινελιά σε αυτό το βλέμμα, ο Guerlain προσφέρει δύο νέες αποχρώσεις κραγιόν KissKiss που ταιριάζουν απόλυτα με τις αποχρώσεις των σκιών για τα μάτια. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος! Είτε άψογο απαλό  ή  ένα ντελικάτο ροζ κόκκινο, αυτές οι δύο λεπτές αποχρώσεις φθινοπωρινού εύκολα προσαρμόζονται  σε κάθε τόνο του δέρματος ή περίσταση, από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα.

500 Fall in Nude (a tender nude pink)
520 Fall in Red (a delicate pinky red)

Tags Guerlain, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3145 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3564 s // Total time: 2.6709 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X