5+1 items που μας κάνουν αυτόματα πιο γοητευτικές


5+1 items που μας κάνουν αυτόματα πιο γοητευτικές

Διαβάστε αναλυτικά 

Θα ήταν ψέμα αν δεν λέγαμε ότι τις περισσότερες φορές επιλέγουμε πώς θα ντυθούμε έτσι ώστε να τραβήξουμε την προσοχή του αντίθετου φύλου. Ορισμένα κομμάτια άλλωστε είναι χρόνια αποδεδειγμένο ότι προκαλούν… ρίγη συγκίνησης και μας κάνουν αυτόματα πιο γοητευτικές. Αυτό βέβαια ισχύει και σε όλους τους τομείς, αφού ακόμα και στον χώρο εργασίας και γενικότερα στην καθημερινότητά μας, είναι ωραίο να φοράμε τα ρούχα που δίνουν ένα boost τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία μας.


Διότι, μην ξεχνάτε πως ό,τι κι αν επιλέγουμε να φοράμε, αυτό που μετράει περισσότερο απ όλα είναι το attitude, η αυτοπεποίθηση και ο αέρας που αποπνέουμε. Συμβουλευτείτε λοιπόν την παρακάτω gallery, επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να υιοθετήσετε και… own it!

Ρούχα με έντονη μέση. Τονίζουν το πιο θηλυκό σημείο και μας κάνουν αυτόματα πιο sexy. Αν ψάχνετε τον πιο εύκολο τρόπο για να το πετύχετε, αυτό το trick είναι ό,τι πρέπει.

Μεγάλα γυαλιά ηλίου. Ένα ζευγάρι με εντυπωσιακό design – ειδικά αν είναι και σε μαύρο χρώμα, χαρίζουν τον πιο ωραίο αέρα μυστηρίου.

Οτιδήποτε κόκκινο. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ελκύει το ανίθετο φύλλο, επομένως μην το φοβάστε.

Bodycon φορέματα. Οτιδήποτε αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα το κάνει αυτόματα και πιο ελκυστικό, αφού αναδεικνύει τις απαραίτητες καμπύλες.

Ακάλυπτοι ώμοι. Τα off the shoulders ρούχα αφήνουν γυμνό ένα ιδιαίτερα sexy σημείο και χαρίζουν έξτρα θηλυκότητα.

Μαύρες γόβες. Είναι ό,τι πιο κλασικό και sexy μπορούμε να επιλέξουμε, αφού δίνουν μια θηλυκή νότα ακόμα και στο πιο casual σύνολο.

Πηγή: jenny.gr

Tags moda, moda news, outfits


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2869 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2500 s // Total time: 3.5369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X