Shiseido: Νέα σειρά Bio-Performance LiftDynamic


Shiseido: Νέα σειρά Bio-Performance LiftDynamic

Φανταστείτε έναν κόσμο δίχως βαρύτητα

Η Shiseido, με τη νέα σειρά προϊόντων Bio-Performance LiftDynamic, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα, καταρρίπτοντας τον νόμο της βαρύτητας και ανεβάζοντας την επιδερμίδα σας στα ύψη! Η προηγμένη τεχνολογία TruStructiv της νέας Bio-Performance LiftDynamic Collection είναι το κλειδί για την άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας, ξυπνώντας μοναδικές ιδιότητες σύσφιξης και ανόρθωσης.

Από το πρώτο της λανσάρισμα το 1988, η σειρά BIO-PERFORMANCE της Shiseido έγινε γρήγορα το σήμα κατατεθέν της προηγμένης τεχνογνωσίας Βιο-Τεχνολογίας της μάρκας, αφιερωμένη στην ανάπτυξη των πιο προηγμένων και σύγχρονων συνθέσεων με εκπληκτικές υφές και μοναδικά οφέλη. Σήμερα, η σειρά Bio-Performance, κατέχοντας 24 διεθνή βραβεία Τύπου και 109 πατέντες, συνεχίζει να εξελίσσεται, επιτυγχάνοντας την απόλυτη ανόρθωση της επιδερμίδας σας. 

Με το λανσάρισμα της νέας σειράς Bio-Performance LiftDynamic, η Shiseido προσφέρει τρία υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόντα που ενισχύουν τις εγγενείς δυνάμεις της επιδερμίδας σας και βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει την νεανικότητα του. 

Δώστε ώθηση στη διαδικασία ανανέωσης και χαρίστε στο δέρμα σας το απαραίτητο lifting με τα προϊόντα Bio-Performance LiftDynamic Face Cream, Eye Treatment & Serum.

BIO-PERFORMANCE LIFTDYNAMIC CREAM - Ανόρθωση/Σύσφιξή/Αντιρυτιδική Δράση

Στοχεύει, από το εσωτερικό της επιδερμίδας, ακόμη και στις πιο ελάχιστα εμφανείς ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης, χρησιμοποιώντας την Τεχνολογία TruStructiv™ ενώ διατηρεί την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες με το Σούπερ-Υαλουρονικό Οξύ Plus.

BIO-PERFORMANCE LIFTDYNAMIC SERUM - Ανόρθωση/Σύσφιξή/Αντιρυτιδική Δράση

Συμβάλλει στην αξιοποίηση της φυσικής ικανότητας αποκατάστασης του δέρματος, ώστε να ενισχύει τη δομή του. Παρέχει σφριγηλότητα, απαλότητα και ελαστικότητα ενώ βελτιώνει το δέρμα από τις κατώτερες στοιβάδες του, για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα την τραχύτητα, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση.


BIO-PERFORMANCE LIFTDYNAMIC EYE TREATMENTΑνόρθωση/Σύσφιξή/Μείωση Βαθιών Ρυτίδων/Μείωση Μαύρων Κύκλων

Στοχεύει από το εσωτερικό της επιδερμίδας ακόμη και στις λιγότερο εμφανείς ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης, γύρω από την περιοχή των ματιών. Συμβάλλει στην ενίσχυση της υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει τις φθορές της επιδερμίδας και την διατηρεί βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες με το Σούπερ-Υαλουρονικό Οξύ Plus.

 

Tags SHISEIDO ΒΙΟ-PERFORMANCE LiftDynamic, Ομορφια, προσωπο, face, beauty, αντιγηρανση, Anti-Aging


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5116 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2758 s // Total time: 3.7874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X